lørdag den 25. april 2020

Lidt om at preppe sig med pænt tøj

Jeg har gennem de sidste mange hjemme uger virkelig forsøgt at fastholde noget normalt i min hverdag. Det normale er mit pæne tøj. 

Jeg har altid haft tøj på som om jeg skulle på arbejde og undervise. Pæne strikkede trøjer - nydelige overdele.  Ordentlige bukser, og i torsdags nederdel, strømpebukser og virkelig lækkert tøj. 

Jeg bilder mig selv ind det hjælper og gir godt humør. Om ikke andet har manden da noget pænt at se på ;) og lige her har nederdelen virkelig været god. 

Det kan godt være jeg har grædtmasser af tårer herhjemme over kollega ensomhed eller andet der skulle grædes ud. Men det er altid foregået i pænt tøj. :)

Jeg tror det er fordi jeg har et stort ønske om at fastholde en slags hverdag. Noget der er normalt. Eller almindeligt. Og her kom tøjet på banen. I ugen efter næste skal jeg også til frisør. Jeg skal af med min corona knold og endelig ha lidt skik på garnet igen. Åhh det bliver godt - også selvom (eller netop fordi) jeg ikke rigtig tror på at jeg kommer på kontoret på denne side af sommerferien. Men nu må vi se. Der kan jo ske et mirakel eller to. 

 

2 kommentarer:

  1. jeg havde lige to uger med jogging-buks, morgenhår og uden make-up. Så fik jeg virkelig lyst til at bryde det, så nu har jeg 'almindeligt' tøj på (dog ikke kontor tøj, da jeg ofte går i kjole på kontoret) og altid læbestift. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det hjalp faktisk at gøre det lidt mere pænt det der hjemmearbejde. Kh S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...