mandag den 13. april 2020

Coronatanker dag #32

Aldrig har jeg bagt så meget som de sidste 32 dage. 

Efter jeg startede min surdej på corona dag 3 har jeg bagt rugbrød. Så franskbrød til morgenmad. Kager. (Bemærk flertal)

Jeg har virkelig fundet min bagelyst igen. Og det er dejligt. 

Derudover har jeg cyklet mig gennem krisen. Og løbet. For hvis der er noget jeg kan så er det at tænke, tude og reflektere i mit sportstøj. 

Jeg har naturligvis også arbejdet. Og undervist online. Og haft hjertebanken. Og tænkt tanker som kommer det nogensinde det at bli normalt igen. Og hvad er normalt egenligt. Og hvad vil jeg tage med fra undtagelsestilstand til ny normal og hvad tager jeg med mig fra gammel normal til ny hverdag. 

Alt det vil jeg bruge de næste mange indlæg på at fortælle. For jeg kan mærke jeg skal holde noget fast. Holde fast k en situation som måske måske ikke kommer igen. Men som er så fundamentalt anderledes at jeg har fået skrivelysten tilbage. Så Honey - I am back. 
2 kommentarer:

 1. Dejligt at du er tilbage :-) her bager jeg også en del (dog med gær, som er back in business efter nogle hårde uger, hvor jeg måtte undvære - jeg var ude i at lave scones, fordi jeg intet havde). Jeg får også løbet en del og gået ture som aldrig før. Egentlig har jeg dog mest lyst til at smide mig på sofaen og se Netflix indtil det er ovre (men skal arbejde hjemmefra). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte - ekstraordinære situationer kræver ekstraordninære handlinger ;) jeg kunne bare mærke jeg skulle i gang igen. og det er jeg nu - og ordene står simpelthen i kø. Så stay tuned :)

   Jeg skal også arbejde hjemme, ihvertfald til 10/5 - men regner ikke med jeg skal på arbejde før jeg rammer sommerferien...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...