fredag den 2. september 2016

Lidt om børnenes efterårsaktiviteter...

I morgen starter svømningen igen. Egentlig skulle det ha været om tirsdagen alle tre trutter skulle svømme men efter lidt frem og tilbage ombestemte vi os for nogle uger siden. Der var stadig ledige pladser om lørdagen - så det blev lørdag. Midt på dagen - i stedet for tirsdag sidst på dagen. 

Jeg forventer mere oplagte børn. Børn der ikke drejser om af træthed og på en eller anden måde alligevel havde haft bedst af at være hjemme i stedet for at plaske rundt i den næsten lokale svømmehal. Pigerne glæder sig ihvertfald. Det gør jeg egentlig også. For deres svømmetid betyder også svømmetid for mig. 

Jeg har nemlig besluttet at jeg også hopper i badedragten i den halve time hvor pigerne svømmer. For forældre er forment adgang til hallen hvor undervisningen fonder sted. Og det passer mig egentlig fint af helt og aldeles egoistiske årsager. Så er der en halv times legitim svømmetid til mig ;) nu prøver jeg det. Fungerer det ikke må jeg ty til strikketøj eller bøger. Eller løbesko. Kender nemlig en bette rute på fem km som kunne tilbagelægges mens pigerne svømmer. 

Jeg forsøger så vidt muligt at lægge min egen træning til og fra noget jeg alligevel skulle have ordnet. Løbe til apotek og hente piller eksempelvis... Løbe til børner og afl børn er en anden mulighed. Svømme mens pigerne selv er i vandet. Løbe i frokostpausen for at få luft til hovedet. Svømme inden arbejde om morgenen... For når jeg først rammer sofaen om aftenen er jeg så vandvittig svær at få op igen... Så på den måde fungerer efterårets svømning også som
Efterårsaktivitet for mig :) 

6 kommentarer:

 1. Det er jo ren win-win!
  Jeg har ingen fritidsaktiviteter booket til mig selv, men her i hytten har vi også 3xhåndbold til Ældste Pode, 3xhåndbold til Mellemste Pode PLUS 2xfodbold, og 1xhåndbold til Mindste Pode. Og så kommer der kampe. Ældsten klarer det meste selv, jeg klarer vasketøjet... Og så er der dømt koma, når jeg rammer sofaen!....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige det det er ren win win. Jeg løb også da Storemusen gik til gymnastik. Der måtte forældre heller ikke komme med ind.
   Det lyder som hårdt program med fodbold x mange og håndbold x lige så mange.. Plus kampe! Kan godt forstå koma tilstand om aftenen. Forresten læste din kommentar om antallet af børn (det med de tre unger) andetsteds. Jeg er så meget på dit hold! Ha skøn søndag der forhåbentlig byder på lidt god sofatid til dig!

   Slet
 2. Vi har springgymnastik der starter i dag, sang på musicalskolen i morgen og springgymnastik onsdag. Så er vi st igang igen:o) Lyder super smart med du lige kan svømme mens pigerne er til svømning win win:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at alle jeres aktiviteter starter igen - gætter på at alle glæder sig til at bruge tid på gode ting :) Det var så dejligt lige at hoppe i vandet også, og fungerede super :)

   Slet
 3. Det lyder som en god idé. det praktiserede jeg også en overgang. så føler man sig bare lidt 'fit' ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis fit er ordet. Det fungerede så fint - og jeg ved jeg hver gang forsøger at nå en bane mere end sidst... Så jeg tror det blir godt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...