tirsdag den 6. september 2016

Lidt om pæne ord

Storemusen er fantastisk (naturligvis heeelt objektivt set ;) i aftes da vi sad og læste... Eller rettere hun sad  og læste for mig mente hun lige pludselig:

Ikke er sådan et pænt ord. 
Hvorfor? Spurgte jeg.
Bare fordi der er pænt. Jeg ville ønske det stod i hver sætning. 

Jeg smilte og krammede hende. Og grinede lidt. Af ren og skær kærlighed. Hvor er hun sød og betænksom min store skønne pige. 

Har tænkt lidt over om jeg har et særligt ord jeg synes er pænt. Kan lige nu ikke komme På noget - andet end at jeg altid har nydt at skrive eller. Det glider godt ud af pennen. Især i skråskrift. ;) 


6 kommentarer:

 1. Der er bare nogle ord som er pænere end andre, slut bum.
  Jeg kan huske, at omkring årtusindskiftet var jeg tosset med ordet millennium :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig - pæne ord findes, og jeg tænker det er noget med hvordan de ser ud og hvordan de "smager" - millennium er dejligt - det ser godt ud :)

   Slet
 2. Eller er et dejligt ord:) Jeg har ynglings ord og de skifter:) Vi taler engelsk herhjemme og mit engelske ynglings ord er oblivious. Mindstemandens ynglings ord er like i øjeblikket:o) Han siger det hele tiden.... Mit danske ynglings ord er lige blevet eller fordi du nævnte det, og det er et dejligt ord:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når jeg nu tænker over det - som jeg jo har gjort lige siden "ikke" så har jeg i lang tid synes super-duper var et dejligt ord. På engelsk synes jeg Allthough er pænt og føles godt i munden :)

   Slet
 3. Elsker ord - generelt. Og det er så cute at storemusen har et yndlingsord. Kanon!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er lidt sjov med de ord - en læsebrevet er ved at åbne sig for hende :) så skønt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...