Bag skærmen sidder...

S... mor til tre, kone til et styk dejlig husbond - bor i Idyllerisk Forstad, har en ph.d., er ansat på Universitetet og nyder det!


Hvorfor navnet Cirkus Melbollis?
Melbollis er en omskrivning af vores alles mellemnavn - derfor Melbollis.
Cirkus - tja, med tre små børn, hvor to af dem endda har præcis samme alder, er vores familie engang imellem et cirkus. Alt det man skal have med når man liiiige skal på weekend i det jyske, eller bare på tur, eller bare et eller andet - får det tit til at se ud som et cirkus. Samtidig er lægger det også en ironisk distance til det kaos, der engangimellem er i vores liv. Derfor cirkus.

Hvem er jeg?
Jeg er 39 somre - og født i 1977, og havde den første alvorlige alderskrise, da jeg rundede det for mig skarpe hjørne 35... Nu er jeg ikke længere i starten af trediverne, men derimod i midten! Men med tre børn, er det vel ok, at være sådan lidt halvgammel ;)  I 2015 fik jeg ph.d. graden - og det har taget mig et stykke tid at 'lære' - at den er god nok, jeg har en ph.d. og jeg bliver faktisk hyret til forskellige opgaver fordi jeg er ph.d. Vi har netop købt hus i byen ved sundet, og det er forholdsvis nyt med det med hus for os  

Hvad vil jeg med bloggen?
Jeg blev inspireret af de mange blogs der er derude i blog-ville. Jeg tænkte - det er dælme en god idé - det vil jeg også. Samtidig synes jeg der sker så meget i vores liv, som tit og ofte farer forbi med 110 i timen - at jeg er begyndt at glemme hvad vi gør, hvordan pigerne har det sammen, og hvilke tanker jeg gør og har gjort mig i forbindelse med tvillingernes ankomst. Derfor denne cyber-hukommelse. Jeg håber at pigerne og også jeg selv en dag kan sidde og bladre i alle siderne, og vores historier - og mindes gode, travle og sjove oplevelser :) Samtidig er bloggen også mit frirum, hvor jeg kan komme af med store og små tanker, måske irritationer eller andre ting der fylder i mit hovede.

Jeg bliver så glad for kommentarer, og forsøger altid at svare på jeres indlæg. Det er så hyggeligt at vide der er nogen, der læser med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...