lørdag den 21. november 2020

Lidt om at tiden gik...

Så gik der lige en del måneder. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg glemmer bloggen. Jeg kan jo egentlig godt lide at holde fast i hverdagstanker i vores liv her i et efterår som på ingen måder ligner noget vi har prøvet før. 

Der er rigtig mange gode ting i den nye hverdag. 

Jeg kan arbejde hjemme i det omfang det giver mening. Lige for tiden giver det meget mening for mig at blive hjemme og forberede undervisning. Afrapportere projekter og nyde den ro det giver ikke at skulle ind til byen og ind på kontoret. 

En anden ting der virkelig giver mening er vores morgener hvor vi i sidder sammen hver morgen og spiser morgenmad. Når pigerne er kørt i skole kan jeg sætte mig og arbejde kl 7.45. Uden først at bruge tid på transport. 

Når solen skinner og eller jeg trænger til luft går eller løber jeg en tur i frokostpausen eller hvor det ellers giver mening i læbet af dagen. Det er skønt - og giver energi. Den energi har jeg i den grad brug for når jeg underviser og når jeg møder mine studerende. Jeg kan mærke hvor meget det tager på mig hele tiden at skulle omstille sig, forholde sig til restriktioner og retningslinjer - og samtidig også passe på sig selv - spritte af vaske hænder huske mundbind og også have ansvar for at de studerende husker retningslinjerne. Alt sammen for at holde uni åben. 

Samtidig er der længslen efter dele af det gamle. Den ubekymrethed i mødet med andre - den ingen fokus på huske at holde afstand og tanker om fremmede der kommer for tæt på ville jeg virkelig gerne være foruden. Kollegaerne på kontoret - det sociale - en gedigen fest på arbejde. Og den slags. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...