mandag den 24. oktober 2016

Lidt om en efterårsmandag...

Åhhh puden var så blød - dynen var så varm - og børnene sov så dybt da jeg vækkede dem i morges på et (ifølge dem) ubarmhjerteligt tidligt tidspunkt - kl. 6.35.

Tiller havde haft ualmindelig svært ved at falde i søvn i går aftes - og sov først kl. 20.30; Tuller sov lidt tidligere - mens Storemusen gik omkuld til vanlig tid (lidt over kl. 20). Så de var ikke nemme at få op af fjerene. Men det gik - ihvertfald indtil jeg forlod matriklen kl. 07.05 for at køre ud i morgenmørket og på arbejde. Og Wow manner det er blevet meget meget mørkere om morgenen på den ene uge hvor vi ikke har skullet op og ud i verden tidligt! 

Vi sluttede en dejlig ferie igår, med en god dag hjemme (for nogle - Tuller) fødselsdag hos børnehaveveninde (for Tiller, Tuller måtte blive hjemme for hun havde endnu engang dårlig mave...) og legeaftale hos bedsteveninden F for Storemusen.

Weekenden brugte vi på at ordne ting i huset - sætte lister op i badeværelserne og skifte et toilet. Vi hygger os lidt med at finde "Typiske Vernerløsninger" hist og pist rundt i huset når vi nu bryder op og bryder ned, ryder op og gør ved i huset. Som fx den pind som har hængt i en lille krog på siden af et af skabene i badeværelset... Den fandt vi funktionen på i weekenden. Den blev brugt til at tænde og slukke den kontakt i loftet (!!) til udsugningen i badeværelset.

Jeg hentede børn forholdsvis tidligt for at have en hyggelig hygge eftermiddag med te og snak i køkkenet. Jeg (og børnene) var trætte da vi ramte matriklen kl lidt over 16 men eftermiddagen gik heldigvis i fin stil med te i kopperne, leg og slappe-af-tid med masser af snak og hygge. Lige hvad vi trængte til. 

Nu vil jeg snuppe strikketøjet og nulre lidt med det og nyde resten af aftenen på sofaen og ikke flytte mig mere end allerhøjest nødvendigt - over and out herfra. 
4 kommentarer:

 1. Åh, der er næsten det grusomste der findes, når man skal vække små poder efter et par skønne fridage!
  Godt, det snart er weekend igen! (*host*)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig. Det er derfor vi vækker tidligere end normalt her de her dage. For så er der tid til at putte lidt længere inden man skal op for alvor ... kan også se weekenden lige om hjørnet faktisk ;)

   Slet
 2. Velkommen tilbage til hverdagen. Vi skulle også lige gnide øjnene lidt ekstra mandag morgen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Uger efter en ferie burde starte med en tirsdag eller onsdag. Det ville gøre ugerne noget mere overkommelige. Håber jeres hverdagsstart har været fin :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...