mandag den 17. oktober 2016

Lidt om ferien, dag 1 og 2...

... så er vi igang med den her efterårsferie - ligesom traditionen byder, kan man vel næsten sige - her lidt kavalkade fra 2013 status ferie - 3 børn og en voksen, fra 2015 postkort fra ferielandet , fra 2014 om ferielykke   -  fra 2012 om efterårsferie hygge
 og bare at holde søndag, og vide man ikke skal på arbejde mandag, gør jo en verden til forskel. Så gæt hvem der liiiige nød sin søndag mere end almindelig meget (og sin mandag for den sags skyld..)

Vi startede ellers ferien i bedste ørle børle stil - Tuller havde samlet en eller anden børnehave baktusse op, så hun kastede op første gang midt om natten (heldigvis alle andre steder end i sengen!!) så lidt om morgenen, så lidt senere om morgenen (sorry for the details...) igår. tak til de forældre der mener man er rask efter en dag med opkast - det er man IKKE!! Hold dog barnet hjemme en ekstra dag!! En god lur sammen med farmand (der gerne melder sig på banen til den slags) hjalp hende over dårlig mave, og slattenhed - og resten af dagen nøjedes hun med kvalme :(

Idag sendte vi manden på arbejde, og hyggede selv. Temaet her de her feriedage er "vi hjælper til hjemme" - og undertegnede kører den "hårde" linje - med andre ord, der bliver taget af bordet, dækket bord, samlet ting op, ryddet op efter sig selv - selvfølgelig sammen med mig, men pointen er - at hjælpe til - i en sådan grad at Tiller i løbet af eftermiddagen mente: "Det er altså ikke min opgave!!" På spørgsmålet hvis opgave det så var, svarede hun "Din, mor!" - og jeg tænkte blot, det er vidst meget godt de kommer lidt på banen - it ain't a hotel!!

Så vi øver os fortsat med at hjælpe.

Eftermiddagen brugte vi i byens gågade - missionen var 1) at finde knapper til Tullers cardigan, og 2) finde nye knapper til 2) Tillers cardigan* og 3) hente et fantastisk lækkert bord i den lokale genner, som vi var så heldige at finde den anden dag.

Så ferie - det holder stadig maks!* dem hun i første runde havde valgt passede bare ikke rigtig til cardiganen - eller de passede egentlig meget fint, men knapper i strikkede jakker skal bare fæstnes ordentligt.


8 kommentarer:

 1. Hahahahaha - jeg tror da vist også I har haft for meget hotel-service hos jer. God beslutning med 'hjælpe-til-stilen'. Når det så er sagt, så tror jeg vi alle kan havne i service-rollen, somme tider endda når vi har for travlt, for 'så er det nemmere at gøre det selv'. Av, en fælde ...
  Fortsat god ferie - med knapper, bord og raske børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har helt bestemt været for meget service. Vi øver pt på flere forskellige fronter. Fx at sætte sig ud i bilen og gøre klar til afgang i stedet for at stå i vejen for hinanden i lille bitte bryggers ;) det blir godt :)

   Slet
 2. Ja, det er meget sundt nogle gange lige at tage et skridt tilbage fra service-rollen ;-) fortsat god ferie. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den fine søde kommentar fra Tiller var ihvertfald en god reminder om liiiige at sænke service rollen... så der arbejdes på sagen :)

   Slet
 3. Hi hi de skal nok vænne sig til det:) Rigtig go' ferie. Vi nyder også vores:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak vi nyder vores. Især nu hvor opkast er slut. Og de dækkede bord i morges næsten helt uden brok ;) nyd fortsat jeres!

   Slet
 4. Ej, puuuuha, det var da en fæl måde at starte ferien på! Opkastningsepidemier er det værste, der findes!! Vi havde engang synkronopkast fra køjeseng, jeg anbefaler det virkelig ikke!....
  Håber testen af jeres dage bliver SKØNNE!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Synkron opkast fra køjesenge lyder som mere end almindelig klamt og især det fra overkøjen må ha været all over the place... manden min kom engang til at løfte storopkastende barn op på skulderen (ok det gjorde han nok før bræk kom) men der var os bræk over a l t ... vi forsøger at nyde ferien. Indtil videre går det meget godt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...