torsdag den 13. oktober 2016

Lidt om dagen igår...

Igår da jeg landede i byen ved sundet kl lidt i tre havde jeg fornemmelsen af at klokken stadig burde være omkring 11-ish. 

Dagen har været hektisk og mit hovede har slet ikke kunne følge med tiden der gik mellem projektansøgningsarbejde, møder og generel arbejdshalløj. Jeg startede dagen med at læse og gennemskrive et kollegas projektskriv  i et tidligt tog på vej ind til jobsi - som jeg så fik skippet afsted til kollega på kontor så han liiige kunne nå at se det inden jeg landede på samme kontor femten minutter senere (den tid det tager at gå fra metro til jobsi). Vi snakkede det igennem og gik så til arbejdsmøde om andet projekt hele formiddagen. 

Så var klokken tolv. 

Lidt mere projektsnak og så opfølgning på div mails der var tikket ind i min indbakke i løbet af det sidste døgn og så videre til fernisering af kunstprojekt i børneren. Men inden da fik jeg liiige smuttet forbi optiker for at få rettet brillerne. (Lang møg historie. Men de sidder så ringe og har gjort det siden jeg købte dem i november sidste år. Jeg har så meget lyst til at gå til butikken og sige hvis det er det i kan med de briller til den nette sum af godt 3000 bobs så behold lortet!!) 

Lidt mere arbejde på vej hjem i toget: se på kommentarer fra kollega på et paper der skal sendes ind snarest. 

Kl 14.50 lander i by ved sundet.

Ordner småting før fernisering (migtid var i genbrugsbiks ;) og det er så der det går op for mig at klokken er tre. Helt uden jeg har opdaget at tiden er gået. (Ok lidt løgn men you get the point...) 

Idag har jeg ingen møder (andet end et bette frokostmøde i forskergruppen) men tre ting jeg skal have styr på en af dem helt færdig resten kan jeg gøre færdig i morgen når jeg kl 14.30 lukker og slukker for at gå på ferie!!! Manner jeg glæder mig! 

Glædelig torsdag derude. 

6 kommentarer:

 1. Åh kender godt de dage. Derfor er jeg kommet til at elske den lange torsdag i det kommunale. Man kan få noget fra hånden på de 10 timer ;-)
  Rigtig god ferie når den rammer. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ferien blir fin, jeg ved det :)
   Jeg kan faktisk også godt lide de lange dage - har bare få af dem, da det næsten altid er mig der henter børn.
   Ha også en skøn ferie, hvis I holder en! kh. S

   Slet
 2. Nogen dage forsvinder bare og et kig på klokken kan overraske:) håber din dag i dag er som den skulle:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de gør - og indtil videre er dagen idag lige lidt langsommere, så det er skønt (og tiltrængt!)
   Kh. S.

   Slet
 3. Dage med møder har det bare med at forsvinde. Uden at man har fået gjort noget som helst ved bunkerne på skrivebordet. Godt, det snart er ferie - ha' en god én!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evig ret - mine dage er pt lige lovlig fyldte med møder. Bunkerne flytter lissom ik sig selv :-/ så det er non derfor jeg er en anelse træt pt.
   Det blir godt med ferie - hvis i holder fri - så må i ha den skønneste efterårsferieuge! Kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...