torsdag den 6. oktober 2016

Lidt om indlæg nummer 600

Idag runder jeg et skarpt hjørne på bloggen. Dette præcis dette indlæg er mit indlæg nummer 600 - med andre ord jeg har trykket på udgiv 600 gange. Det er ret vildt synes jeg egentligt.

Her den anden dag (altså på bloggens ca. 4 års fødselsdag i begyndelsen september) gav jeg et bette tilbageblik på hvad der havde fyldt gennem tiderne. Så det skal jeg ikke gøre igen lige her og nu.  Så meget forandring er der dog ikke sket på den kant i løbet af den sidste måneds tid ;)

Så jeg tænkte det ville være på sin plads med et all time favorite inlægs-rang-liste...

På førstepladsen med 199 individuelle "klik" ligger indlægget om farvel vuggestue fra 11. april 2014

Der er ikke langt til anden pladsen med 150 klik - indlægget Tillykke min skønne mand fra 11. januar 2013 - denne post har altid floreret releativt højt på listen over mest læste indlæg. En kærlighedserklæring til manden min som jeg (heldigvis) stadig står ved :)

Tredjepladsen indtages af indlægget om den skønneste weekend, fra september 2013, som indtil nu har haft 129 besøg - skarpt forfulgt af fjerdepladsen - et indlæg fra august 2016 - hvor jeg skriver lidt om den nye børnehave.

En af mine "Ting jeg undrer mig over" indlæg er havnet på femte pladsen - de lister var en del af bloggen da jeg pendlede til provinsen. Sjætte til tiende pladsen over all time favorit indlæg udgøres af en ammevejledning til tvillingeforældre, en fødselsberetning (tvillingefødsel), en fortælling om at være på barsel med twins (fornemmer man et tema her?!) og to hverdagsindlæg om "suttefeen på besøg" - fra 2014 hvor Tiller og Tuller "afleverede" sutten til suttefeen og "bytte værelser" - et indlæg fra august 2016, om at falde på plads i huset og om nye behov omkring værelserne.

Og så er der jo alle de andre 590 forskellige indlæg - som fortæller så og store begivenheder i vores/mit liv. Glædelig torsdag derude her fra indlæg nr 600

4 kommentarer:

 1. Wow 600 indlæg. Jeg tror aldrig jeg har talt mine men måske skulle jeg:o) Jeg har heller ingen anelse om, hvilke er de mest læste men der gav du mig da lige en fantastisk ide:) Tak! Tænker her er lidt weekend arbejde til mig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også ret vildt - sys de sidste 100 indlæg er gået ret hurtigt... blogspot har sådan et tælle værktøj - hvor jeg kan se hvor klikkene kommer fra og hvad der blir klikket på. Jeg aner ik om det er sikkert - altså om det er rigtigt hvad de fortæller som mest læste indlæg - men det er sjovt at se på hvornår folk læser de nye indlæg og hvor de kommer fra ;)

   Slet
 2. Tillykke med de 600 :-) jeg måtte lige tjekke min egen blog. Der er nu udgivet 1256 indlæg siden marts 2010... alligevel også en sjat ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Birgitte - wow!! 1256 er alligevel en del! Ha en dejlig weekend, kh. Sandra

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...