onsdag den 5. oktober 2016

Lidt om at være på tur

Jeg sidder i skrivende stund i lufthavnen i Helsinki og både glæder mig til at komme hjem og ville ønske jeg havde mindst en hel fridag mere heroppe under kolde smukke nord.


Jeg er med i et nordisk samarbejde og projekt - og vi havde i projektet arrangeret en workshop hvor både forskere og praktikere holdt oplæg blev inspireret af hinanden og fik ideer til nye samarbejder. 

Jeg tog derfor herop efter en fin hjemmearbejdsdag igår (og jfr indlægget fra igår der handlede om hverdagsglæder startede jeg naturligvis hjemmearbejdsdagen med en skøn kop stempelkaffe...) og nåede frem til den skønneste hoteloplevelse længe. 

Der var rigtige dyner og ordentlige puder. 

Der var dejligt stille så man kunne sove. Der var mange mange film på tv som man ikke engang skulle betale for at se

Der var vafler og alt muligt meget meget lækkert til morgenmad. Min morgenmad bestod således af en dejlig kop kaf' müsli med frugt og bær, en herlig rugbrødsbolle, røræg og hjertevafler til dessert. 

Total luksus. 

Nu glæder jeg mig virkelig til at komme hjem (når jeg nu ik kan få en fridag heroppe - note to self - næste gang flyver jeg ind i så god tid at jeg kan ha en fridag inden møde...) Jeg er træt i hovedet - træt i kroppen selvom jeg har Sovet udemærket i den fine seng. Imorgen tager jeg en stille dag - nok hjemme - min krop trænger mit hoved ligeså. Og flexen er ved at eksplodere efter de sidste to ugers arbejdsraseri. 

Over and out herfra 


2 kommentarer:

  1. Åh, det lyder spændende og ser dejligt ud, hotelværelset. Jeg arbejder deltid hjemmefra på MS Bloggen men en gang imellem er jeg i København til møder eller foredrag jeg holder og så bor jeg på hotel. Elsker hoteller især deres morgenmad:) Velkommen tilbage og håber du får en stille dag:o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også en rigtig god dag igår men hild fast hvor er jeg mast idag... kørte alligevel lidt på arbejde - var blandt andet nysgerrig på kunstprojektet. Det blir SÅ godt! Men jeg fik ik lavet meget andet end at se på mænd iført hjelm og skærebukser arbejde ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...