onsdag den 22. februar 2017

Lidt om midweekhappiness

Idag er det onsdag - og jeg holder fri (altså fri indtil kl. 17 hvor jeg skal køre til næste aften-møde - i nyt projektområde)

Igår havde jeg endnu en marathondag på arbejde 13 timer blev det til - det svarer til præcis to arbejdsdage når man er på nedsat tid... Dagen forløb sådan ca. sådan her: først møde og planlægning af aftenens projektopstarts møde, så forelæsning, så kørsel til Svendborg, så møde i Svendborg til kl. 21. Så sammenpak og oprydning og så køretur hjem igen. Min bette bil ramte indkørslen kl. 00.04 i nat. Vi kørte i min bil - men heldigvis tilbød min gode kollega og projekt-makker-in-crime, S. at køre bilen både ud og hjem.

"Heldigvis" havde jeg natten inden virkelig sovet ringe, som i ringe, ringe - så jeg var træt som en gammel bryggerhest det meste af dagen så den korte nattesøvn natten til idag var virkelig tiltrængt. Men de knap 5½ time jeg fik på øjet var slet ikke nok - så efter jeg havde kørt den sædvanlige afleveringsrunde af små og halvstore poder smuttede jeg ind under dynen igen. Jeg beordrede mig selv 1½ times skønhedssøvn - og selvom det føltes som om jeg slet ikke sov, så var jeg ret langt væk da vækkeuret ringede kl. 10.03 i formiddags.

Nu har jeg lige indtaget anden runde morgenmad, har joggingsbukser på, sidder med en kæmpe balje kaffe og ser ud på solskins-blæsevejret - og overvejer hvad jeg mon skal få de næste tre timer til at gå med inden jeg henter pigerne kl. 14. For også de skal jo nyde godt af at jeg har fri - så jeg henter når skolen slutter :)

Og lige de overvejelser om hvad jeg egentlig har lyst til går der nok lidt længere tid med. For mest af alt trænger jeg nok til at stirre ud i luften, og nyde den ro (ehrm, ro og ro - her igonerer jeg lige den tørrer der kører for fulde gardiner i Tillers værelse) - og den tid - jeg har til mig selv.

TID TIL MIG SELV - lige på en onsdag - se det er midweekhappiness for mig i allerhøjeste grad:

Her nogle muligheder som lige nu svæver rundt i mine tanker:
Mulighed 1: lav noget te og strik (flyt blød stol hen til vindue, og nyd sollyset indefra)
Mulighed 2: dyrk yoga
Mulighed 3: Start med at læse jordens søjler lav te og slap af
Mulighed 4: gå en tur i solskinsvejret

Jeg tror det bliver en kombi af mulighed 1 og 2

Glædelig onsdag derude :)

 

6 kommentarer:

 1. Ih, håber du nyder din onsdag:) her skinner solen også og det er dejligt:) du kan også finde din walkman frem samt kassettebånd:) Vil gerne vide, hvad dine ungerne tror det er:o)? hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den bedste onsdag i lang tid. Jeg endte "kun" med yoga, og så lidt andre småting, for tiden gik jo stærkt :)
   walkman må blive i weekenden :) kh. S.

   Slet
 2. Åh hvor dejligt, mulighed 3 lyder også god.. det gør alle sammen.
  håber du nød din alene tid, og nu nyder ungerne.... og ja fortæl endelig hvad de siger hvis du finder walkman.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg finder walkman'en i weekenden :)
   Det blev mulighed nr. 3 - og vi havde den bedste eftermiddag i lang tid :) kh. S.

   Slet
 3. Hold da op, sikke nogen dage du har haft. Du trænger vist i høj grad til sådan en onsdag! Det var nogen gode alternativer du har på agendaen og jeg håber, at det du valgte, føltes rigtig. Og jeg håber virkelig også for dig, at du snart får en ny 'onsdag' - det tror jeg, du behøver... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt - fuldstændig vandvittigt. I dag er sidste aftenmøde for denne gang - og næste fredag den 3.3. bliver en "ny onsdag" for jeg trænger i den grad :)
   jeg endte med yoga - og ik andet. og det var også fint! kh. S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...