mandag den 6. februar 2017

Lidt om vandskaden, del 2: Dårlig lugt

Så rykker vi. Eller rettere ikke vi men fugtmanden. Jeg må hellere lige starte med at sige sur bøvs kan forkomne i indlægget ;)

I fredags gik han e n d e l i g igang med at rykke gulvet op i Tillers værelse. Han havde været så smart at lade være med at slukke for lyset i værelset og så tape alt forsvarligt til så lyset kunne stå tændt hele weekenden. Idag har de så været her igen og sætte en affugter op i værelset. (Og slukke lyset) 

Den (affugteren that is) skal stå ude og ik inde. Det skal vi liiige ha dem til at forstå (det er egentlig også aftalen - men aftaler er lidt svært at holde for det firma...) For det larmer ret meget også selvom døren er tapet til. I morgen eller nåwed affugter de også Storemusens værelse. Kælderen er de også gået igang med. 

Da jeg kom hjem stank det... sådan virkelig. Så meget jeg panikkede en anelse og Tænkte "skurvogn NU" en million gange. Tænkte jeg - jeg tjekker lige kælderen rigtig... for den luft var vild... og vupti - halvdelen af kælderdørene stod piv åbne (så affugt stank var i stue og ik i kælder) som kunne forklare den ulidelige lugt. Nu er alle dørene lukket og alt er fjongelong - så nu kan vi igen være her for lugt. Nu er det bare blæs der skal ud foran vinduet som det blev aftalt i sidste uge... 

Så jep her går det godt for ellers er alt i vinkel. Min skønne mand er på arbejde i Ungarn - min mor er her -  børnene tager stank larm og diverse pænt og sidst men ikke mindst undervisningen kører. Og det - er virkelig - virkelig fantastisk!! 

Glædelig mandag aften derude. 

PS. Vandet løber iøvrigt stadig. Man får helt lyst til at synge så stop det kære Egon kære Egon så stop det. Og svaret er meeeed hvad dog kære... men den historie får i lige i et andet indlæg :) 

6 kommentarer:

 1. Altså håber virkelig der snart er styr på vandskade og sådan. Lyder nu til I får det bedste ud af det alligevel. Glæder mig til Egon stop det historien:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer mere og mere styr på det - nu mangler vi bare at få vvs på banen (det skulle måske ha' været de første - for at stoppe hullet) mere herom i næste indlæg :)

   Slet
 2. At du stadig kan have en smule fornuft og overskud tilbage efter denne omgang, er mig lidt uforståeligt. Godt klaret! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Krumspringer :) jamen det skyldes nok, at jeg hvis jeg slog hjernen fra - gjorde livet fuldstændig u-leveligt for resten af familien (og mig selv...), og det dur ik. Så manden og jeg er sammen i det her :)

   Slet
 3. Sejt at du tager det i stiv arm. Undgår I helt at skulle flytte ud? Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Birgitte. Jeg har ikke andre muligheder - for det er jo sådan det er lige nu... Ja, vi forsøger at blive i huset (af flere forskellige årsager) - mere herom i inlæggene to come (what a cliff-hanger ;)
   Ha en skøn snevejrstorsdag.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...