torsdag den 13. oktober 2016

Lidt om vores efterårsferie...

... så er der kun en arbejdsdag tilbage inden vi rammer ferien. Jeg tror ingen kan være i tvivl om hvor meget vi trænger, og hvor meget vi glæder os.

Vi glæder os til at...

# lade vækkeuret forblive slukket og sove længe
# langsomme morgener i vores helt eget tuller tempo
# lave så lidt som muligt på så lang tid som muligt
# gøre lige hvad vi har lyst til og i fællesskab finde ud af hvad det mon skal være
# skære græskarhoveder ud
# at være sammen

Jeg har de her aktiviteter i "baghånden"
# tage til stranden og samle sten og blive blæst igennem
# udforske nye naturlegepladser
# efterårsskov - efterårs tegninger - efterårs hygge
# spille spil
# varm kakao
# læse bøger - fx Kardemommeby, som vi skal ind og se om 1½ måned
# sidde i sofaen og se tv sammen

Uanset hvad så blir tempoet langsommeligt, hyggeligt, og rart!

Og maden, ja den har jeg også tænkt over... for vi får rugbrød i hverdagen om aftenen, så i ferier og weekender gør vi altid noget ekstra ud af maden... vi skal ihvertfald ha'
#græskarsuppe
#hønsefrikasse
og prøve den her opskrift på enebærgryde over fra AnnChristin fra Valdemarsro.dk


8 kommentarer:

 1. jamen det lyder dejligt:o) Jeg glæder mig til at kysse manden farvel kl 06.10 og så vende mig om på den anden side:) Ungerne elsker rolige langsomme morgener så vi skal rigtig slappe af:) Manden holder fri næste fredag så lidt ferie får han:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden min skal heldigvis kun arbejde mandag - så har han også fri-hi-hiiii sammen med os andre dovne kartofler. Det blir godt jeg ved det - ha en skøn ferie også!

   Slet
 2. Ahrr, det er LIGE før jeg ærgrer mig over at jeg holdt ferie i sidste uge... Det lyder som den ideelle ferie, jeg håber den bliver dejlig, langsom, og fuld af skønne stunder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar! Langsomme ferier er det vi er allerbedst til. Så jeg satser alle mine penge på at det blir virkelig dejligt!

   Slet
 3. Nøj, hvor lyder det bare fantastisk! Vi holder ikke ferie næste uge men de ting du beskriver, lyder som liiiige det jeg kunne tænke mig, hvis jeg havde fri. Hvis du skal lave græskarsuppe, kan jeg anbefale den fra Rema1000 tilbudsavis denne uge, den fik vi i aften. Sådan en tur til stranden hvor man bliver godt og grundig blæst igennem - det er bare noget af de hyggeligste og så fortjener man en kop varm chokolade med flødeskum bagefter! Jeg ønsker jer den bedste ferieuge - måske må vi følge med lidt fra kontoret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet og din sæde hilsen - det kan være jeg liiiige må prøve suppen en dag :) langsom ferie er lige os og vi er gode til det - så jeg satser på at ferien blir virkelig god - og jeg vender tilbage til jobsi total i zen ;)

   Slet
 4. Nøj, det lyder som en dejlig ferie i har i vente :-)
  Vi må nøjes med 3 dage, men de skal til gengæld stornydes. Kun 2 punkter indeholder den, nemlig en biograftur og et stort ønske fra pigerne om hjemmebagte æbleskiver...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blir så godt - jeg glæder mig umådelig meget!! har dog glemt en enkelt "skal opgave" at strikke Tullers cardigan færdig. Hun tripper virkelig :)
   Biograf og æbleskiver lyder os virkelig hyggeligt - nyd jeres fridage!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...