torsdag den 20. oktober 2016

Lidt om efterårsferien dag 5 og 6

Indledningsvis vil jeg lige sige jeg har sjusset mig frem til hvad dag ferie det er - det tog ik lang tid at glemme hverdagene og komme i feriemode. 

Ved nærmere eftertanke ved jeg dog nu det er torsdag Idag. Vi har den 20 oktober.  Det går Storemusen meget op i for tiden (det med datoen). Jeg ku godt liiige ta lidt flere feriedage hvis der var tid til det i kalenderen. 

Nå men ferie dagene går jo med hygge. Igår kom min lillebror og familen forbi. Mega hyggeligt. Vi var i skoven og klatre i træer. Vi var i haven og spille spil. Vi fik god mad. Fik snakket. Om alt muligt. Om julen. Om hvad vi gerne vil med julen. Om familieweekender. Maden var rætti rætti god. Flødekartofler. Culottesteg. Salat. Mega lækkert. 


Idag har vi brugt på at gå lange ture i efterårsskoven. I solskin. Vi fik klatret i træer. Vi fandt mange gode pinde som fik lov til at komme med hjem. 

Pigerne nyder set langsomme tempo. Det før vi voksne også. Vi får tegnet rigtig meget. Får spillet spil. Snakket. Drikker uanede mængder kaffe. Hygger. Og jeg strikker. Rigtig meget. Nu mangler jeg kun begge ærmer på min skønne virkelig varme dejlige cardigan - pickles Oslo - høstjakken. 


Så ja. Her går det godt. Send gerne mere ferie ;) 

6 kommentarer:

 1. Fortsatrigtig go' ferie. Vi nyder også det langsomme tempo:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - langsomt tempo holder maks især i ferien!

   Slet
 2. Wow, det lyder som en drømmeagtig ferie. Sender dig gerne mere ferie - men beklager, har selv brug for den ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ferie er godt mere ferie er bedre - må nok erkende at næste ferie først indfinder sig om to måneder?!? Øv! Ferien var virkelig dejlig - tæller som du måske kan fornemme lidt ned til næste ;)

   Slet
 3. Nøøøj, det er lige sådan en ferie jeg trænger til! Det lyder enormt megahyggeligt og jeg kan godt forstå, det er svært at få nok. I bliver rigtigt godt ladet op til den mørke, kolde tid der venter. Nyd de sidste dage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nød de sidste dage ka du tro. Tempoet fortsatte langsomt - og den uge gjorde os virkelig godt på mange forskellige punkter og måder :) ku godt lige nupse en uge mere ...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...