fredag den 11. november 2016

Lidt om at lande på sofaen

Så er weekenden startet og hvor er det dejligt og tiltrængt. Hvorfor spørger du? 

Jamen here it goes... 

Jeg må erkende jeg ikke har kunnet finde sengen i den her uge. Og det er dumt. Rætti rætti dumt. Jeg har først ramt hovedpuden og dermed sengen omkring kl 22.15 og sover så jo først omkring kl 22.30 og når vækkeuret så ringer kl lidt over halv seks så blir jeg træt. Virkelig træt. Syv timer er bare ikke nok til mig. Og jeg må sige jeg prioriterer min morgen yoga mere end en halv times søvn. For den blide start på dagen er mere værd en d tyve minutter mere søvn. 

Det med madpakkerne har slet ikke fungeret i den her uge. Jeg har en ambition om at smøre de hersens madpakker efter aftensmaden når vi alligevel er igang med oprydning. Så oaser det fint med at pigerne kan gå til hånde. Det lykkedes i onsdags. Mandag kom jeg sent hjem. Tirsdag ligeså og igår (torsdag)  var jeg til møde om indskrivningen på skolen og ramte matriklen kl 21.15 hvorefter madpakkerne blev ekspederet.  Og idag er det fredag og dermed pizza dag. Og der skal ikke smøres madpakker. 

På den måde har ugen og søvn-overskuddet fået ben at gå på. Jeg er virkelig træt og glæder mig til at strikke ærme 1 videre i aften. Bare hænge på sofaen sammen med manden og benene oppe og lave så lidt som muligt på så lang tid som muligt. Det blir temaet for weekenden tror jeg. Jeg skal kun nogle småting som at plukke de sidste æbler fra træet inden frosten gør det over med dem for alvor. Jeg skal svømme med tøserne i morgen. Og det betyder også en svømmetur for mig. Jeg skal sidde på sofaen - drikke kaffe og te - være sammen med pigerne og manden og gå tidligt i seng. Ikke så meget mere. 

Ha en dejlig weekend derude. Over and out herfra :) 

8 kommentarer:

 1. Åh, det lyder også bare som en rigtig dejlig plan for weekenden:o) Go' weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også det blir for jeg trænger :) og så ligger der sne i haven nu så kan det kun bli godt :) dejlig weekend til jer også!

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig weekend og det lyder som om det er tiltrængt efter en uge med søvnmangel... Fredag aften har jeg det også bedst på sofaen og præcis som du skriver, så er det så dejligt man kan glemme alt om at gøre klar 'til dagen i morgen' men bare være her og nu. Tiltrængt efter 5 dage hvor man hele tiden er 'på'. Rigtig god weekend ønsker jeg dig i din sofa fra mig i min sofa :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked. Du har helt ret fredag aften er den dejligste aften på ugen.
   Jeg nåede ikke engang at strikke - manden og jeg så film. Hyggeligt og skønt!
   God weekend til jer også :)

   Slet
 3. Håber weekenden kører på sporet, helt efter din plan! Du skal se, i næste uge kører det hele på skinner igen med madpakker, sengetider und alles! Nogle uger kører bare en smule skævt fra starten, men så er det godt, at du har en god weekend til at samle op på det hele igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Weekenden har vist sig fra sin allerbedste side, omend vi havde lidt opkast på matriklen igår... Men hold fast vi har hygget - det har været så skønt :)

   Slet
 4. Jeg har også haft en helt crazy uge, og jeg er mega træt i dag lørdag. Pyh håber vi får sovet ud. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber weekenden har været god ved dig, og der venter en god uge lige om hjørnet, kh. Sandra

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...