tirsdag den 22. november 2016

Lidt om twinse-kærlighed


Igår aftes tog jeg dette billede. Pigerne sad i vores seng mens jeg gik i bad og Storemusen læste bog for mig. 

Efter først at ha diskuteret hvem der skulle sidde med ipadsi i et stykke tid, og næsten komme op at skændes om det blev de enige om at den skulle ligge lidt på hvert ben - sådan ca halv halv agtigt - så satte de sig tilrette. Sådan her. Op ad hinanden. Med fødder der er i kontakt med hinanden. For det fysiske - altså den nære kontakt med hinanden - som de gennem hele deres liv har haft, først i maven, så i tremmesengen, så gennem et sprog og lyde ingen andre end dem selv ha kunne forstå og siden hen gennem sprog og leg. Men deres bånd er også altid kommet til udtryk når de har skulle dele pladsen foran tv'et. Helst op ad hinanden. Gerne med arme eller ben slynget ind i hinanden. 

Jeg elsker at se hvordan de er knyttet til hinanden. Det rører mig helt dybt inde i mit hjerte. Sådan for alvor. Og jeg håber virkelig for dem at deres relation og forhold til hinanden er noget der varer ved og opbygges helt op i deres voksen liv. For hold fast hvor må det være rart altid at have en tryg base ved sin side. Som man kan regne med og stole på. Som ved hvordan men har det og kan forstå en. Også helt uden ord. 

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor er så kære. Jeg har passet flere par tvillinger gennem mit arbejde og ønskede altid selv at få nogen Sådan gik det ikke men de to unger vi har er nu også dejlige nok;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, de er meget kære når de sidder sammen på den måde ;)

   Slet
 2. Ja det er virkelig specielt. Jeg har aldrig forstået min ex-kollega, som brød med sin familie - og hendes tvillingesøster. Det må alligevel være underligt. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhhrgh, det lyder virkelig ikke rart, der må være foregået noget virkelig voldsomt... Det håber jeg aldrig sker i vores lille bitte familie...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...