mandag den 16. januar 2017

Lidt om en blandet weekend...

I fredags, skrev jeg et slukøret indlæg om hvordan jeg havde det med den her vandskade i bryggerset (og store dele af resten af huset...) Jeg var virkelig nede i kulkælderen, om det var mig selv eller en blanding af god kollegas velmente omsorg ved jeg ikke - men humøret fortsatte kun en vej og det var nedad - så derfor gik jeg ualmindelig tidlig i seng, og sov godt og vel 9 timer.

Ligelidt hjalp det på elendigt humør, og lørdag sådan ved middagstid var manden ved at sætte et styk kone til salg på dba.dk. Sent om eftermiddagen erkendte jeg endelig at jeg havde haft en virkelig lorte dag - og jeres søde kommentarer om at manden da alligevel skulle have en god fødselsdag, hjalp det gode humør lidt frem igen.

Igår havde vi huset fuld af dejlig familie, min mor, bonusfar, far, min svigerinde, hendes mand, og mandens mor, farmor var kommet fra det mørke jylland for at fejre min nu 40 årige dejlige mand.

Og fejret blev han, med en virkelig god frokost, og skønne skønne kager. og naturligvis hyggeligt samvær - det var bare en rigtig, rigtig god dag. Hyggelig, og helt igennem som vi gerne vil have den. Pigerne hyggede sig, vi hyggede os, og alle hyggede sig. Så det var nogle glade gæster vi sendte tilbage over broen sent om eftermiddagen.

Idag går det h e l d i g v i s (!!) igen rigtig fint med min rummelighed vs. vandskade. Jeg er tilbage i mit positive jeg, har fået løbet en dejlig lang og frostklar løbetur i formiddags, fået læst og forbredt lidt mere af det kursus jeg skal holde lige om lidt (#gisp). Leveret noget rigtig godt undervisning (hvis jeg selv skal sige det - objektive mig) Og i det hele taget bare haft en rigtig hyggelig dag. Vi har haft besøg af taksator, der tørt mente, vi skal nok overveje genhusning, for det her (vandskade it is) er ret omfattende.

Og omfattende har vi efterhånden hørt fra mange:
vvs'er
fugtmåler-manden og nu også
taksator

Billede fra dagens løbetur, man KAN jo ikke andet end at blive glad når man løber i sådan noget vejr, og med den udsigt!! #taknemmelighed


Så den er feset ind, omfattende skade, genhusning og tørring af et styk gennemvåd hus. I lang tid, vi taler måneder. Men det skal nok gå. Hvis der er nogen der har erfaringer med genhusning, skurvogne, og deslige, smid lige en mail eller en bette kommentar her, ing :)

10 kommentarer:

 1. Øv, øv, øv... Har jo ikke helt haft mulighed for at følge med på din blog den sidste tid og det med vandskaden er gået helt forbi. Jeg kan godt forstå, du bliver lidt slået ud, men godt at det ikke fylder hele tiden alle dage. Det med at være sammen med andre, plejer tit at være en god måde at få tankerne på andet, og en løbe-/gåtur ligeså. Jeg håber, I snart får styr på skaden og kan begynde at tælle ned. Genhusning (nyt dansk ord for mit vedkommende) betyder det, at man skal finde et andet sted at bo i perioden? Knus og tanker herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen tilbage til de danske og lidt koldere himmelsstrøg :) jeg forsøger at få så meget adspredelse gennem motion/udeliv som muligt, for ellers er det da helt træls.
   Ja, genhusning betyder, at vi skal finde et andet sted at bo mens hele tørringen finder sted, der er hverken vand eller varme i huset imens... Så vi er gået igang med at finde nyt sted til os alle fem... kh. S.

   Slet
 2. Øv for den da... Er genhusning i en container i jeres have eller et hotel/lejlighed? der kan være stor forskel på, hvad jeres forsikringsselskab tilbyder. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige den del arbejder vi på at finde ud af - men da det er flere måneder, regner vi klart med enten ny lejlighed/rækkehus ell. skurvogn i haven. Med andre ord, ingen længerevarende hotelophold til os (omend en omgang Radisson Blu kunne friste - men er ik sikker på at forsikring er enig, og slet ikk i flere måneder ;)

   Slet
 3. Øv, hvor træls. Har ikke erfaring med genhusning, men dog med vandskade, som ikke har været helt så omfattende dog. Håber I hurtigt kommer retur i egne omgivelser igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er på en eller anden måde dejligt at andre også har været der. og især det at de er kommet igennem det. Satser på at forår, sommer gør sit til at det faktisk bliver mere overskueligt det hele :)

   Slet
 4. Heldigvis er foråret på vej snart håber vi. Træls med den vandskade. Hvad vil du helst selv i forhold til genhusning? Hvad vil passe bedst til jer som familie? Tror det er den bedste måde, at finde ud af det på. Har ingen erfaring med det. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de gode spørgsmål, dem vil jeg lige tænke lidt over. Der er ihvertfald nogle løsninger/placering af genhusning som ihvertfald ikke ville fungere. Dejligt du ikke har erfaring på det punkt ;) kh. S.

   Slet
 5. Arrrrh, øv for den da også. Jeg havde slet ikke læst fredagens indlæg før nu. Ih, hvor er det irriterende for jer! Jeg har ikke erfaring med genhusning (selv om man i dén grad kunne mene, at vi burde være blevet genhuset, dengang vores vand-sjov stod på), men skurvogne ved jeg til gengæld pænt meget om. Affugtere ligeså. Hvis du vil vide mere om disse vildt interessante emner, så smid mig lige en mail - så uddyber jeg gerne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige pt er emner som affugter - genhusning - skurvogn da shizzle herhjemme. Jeg mangler stadig lidt overblik - men sender nok en bette mail inden længe ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...