fredag den 27. januar 2017

Lidt om en hel stak eksamener og en weekend lige om hjørnet...

Jeg har netop slukket min atbejdstelefon for at holde en meget velfortjent weekend hvis jeg selv skal sige det. Pulsen er ved at komme ned i almindeligt niveau igen efter jeg spurtede fra metro til tog for at nå tog til byen ved vandet. Fjollet egentlig men jeg orker helt ærligt ik at stå og vente på nyt tog lige nu. Så hellere indlægge en spurt som galt det livet. Det gjorde det også i den forstand at jeg jo skulle hjem og holde weekend... 

Endnu en januar-uge er fløjet afsted.  Jeg har indset at sengetider er til for at blive holdt for ellers fungerer igen ting. Jeg er virkelig træt helt ind til knoglerne og jeg har kun ti arbejdsdage tilbage før jeg skal holde den mest velfortjente vinterferie ever. En ferie jeg skal bruge sammen med mine tre yndlingspiger (manden skal arbejde) og vi skal absolut intet. Vi skal ud i vejret. Og hygge. Men mest af alt skal ting foregå i et l a n g S o m t tempo. Men det sker som sagt først om 14 dage... Men samtidig har mit arbejdsraseri også lige sikret mig den fjerde sommerferie uge - og jeg er allerede nu fan. Ikke så meget fordi jeg har arbejdet mig til den tid (det tror jeg godt i har luret) men fordi jeg glæder mig til fire ugers ferie. 

Eksamenerne gik godt. Vi fik givet mange rigtig gode karakterer i løbet af Idag. Dejligt at slutte på den måde :) men jeg er også glad for at det er slut nu. Nu kan jeg se frem til en uges intens forberedelse af kursus og en hel stak hjemmesrbejdsdage. Det blir så godt! 

Men indtil da skal jeg holde fri. Som i helt fri. Jeg vil strikke. Og læse en bog færdig. Jeg vil ud i vejret og kun gøre ting jeg har lyst til. For det er det jeg trænger aller aller mest til. 

God weekend derude! 


Jeg ved godt jeg har postet det billed før. Jeg gør det kun igen for ligesom at vise hvad min weekend kommer til at gå med ;) 

8 kommentarer:

 1. Rigtig god, velfortjent weekend! Selv om det lyder til at du virkelig har knoklet for den ekstra ferieuge, kan jeg ikke lade være med at blive lidt misundelig på den 4. uge i sommer. Håber også at jeg får mulighed for det! Nyyyd weekenden, dit strikketøj og det med at sove længe i morgentidlig <3 Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malin. Weekenden blir god. Jeg ved det. Vejret er skønt. Jeg har sovet længe. Der er kaffe i koppen så jeg klager ik.
   Den fjerde ferieuge har været dejlig at arbejde hen i mod. Eller det har værter et godt mål at have. Og jeg glæder mig allerede nu til fire ugers fri med mine yndlingsmennesker.

   Slet
 2. God velfortjent weekend. Håber I hygger. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi gør. Dejligt med fri uden planer :)

   Slet
 3. God weekend. Satser på at du lige nu sidder med benene oppe og nyder lørdag aften ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige da du skrev sad jeg og spillede spil med trutterne efter vi havde fået lækre lækker aftensmad og dessert. Hygge må der til :)

   Slet
 4. Håber du har haft en skøn weekend. Nåede først fordi din blog nu. Vi har holdt weekend. Date-weekend:o) Dejligt du fik 4 sommerferieuge. Woop Woop:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep weekenden var skøn. Nu kører hverdagshjulet igen. Skønt med en heeeeel date weekend. Er kun lidt misundelig ;) ha en skøn aften :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...