tirsdag den 14. april 2020

Lidt om at bage sig igennem krisen

Jeg ved ikke helt hvad der skete med mig den aften da Statsministeren lukkede landet ned. Jeg besluttede mig i al fald til at kæbe noget gær og mel. Og så greb det om sig... 





Dag 1 bagte jeg havre/spelt franskbrød som jeg altid gør. Det er vores morgenmad. 

Dag 2 var alt rugbrød i Miles omkreds udsolgt. Så jeg satte en surdej over. For om ikke andet kan jeg da bage noget rugbrød (hvorfor tror vi at det er komplet umuligt at komme igennem krisen uden rugbrød er mig en gåde?!)

Dag 3 og 4 passede og nussede jeg min surdej 

Første corona uge hjemme fik jeg bagt
Franskbrød et par gange. Plus noget rugbrød. Og kage. For hvis der er krise er kage godt. Altid. 

Kager der er bagt og spist med søde naboers hjælp:
Vafler
Hindbær roulade 
Marmorkage 
Chokoladekage 
Drømmekage 
Amerikanske pandekager 
Klatkager 

Antal franskbrød bagt og spist
Omkring 24 (bager tre ad gangen / to gange om ugen) 

Antal rugbrød bagt og spist 
Omkring 6

Har ikke det nøjagtige tal! 

Nu har vi passeret dag 33 og jeg har stadig samme bagelyst - holder surdejen i live, drømmer om en bagekruv så jeg også kan bage brød i kurv og pønser på at kaste mig Iver surdejsboller. 

Så ja - jeg har virkelig bagt mig gennem Coronatiden. Det har mine yndlingsmennesker og naboerne nydt godt af. For dem har vi mødtes med. Over en kop kaffe på cafe fodkold (vores regnvandstønde) uden snakkene over kaffen med gode naboer ville jeg virkelig ha blevet sindsyg. For manner jeg savner kollegaer det sociale at være sammen med nogen og snakke om stort og småt - savner savner savner ❤️❤️❤️





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...