fredag den 25. august 2017

Lidt om musik in da house...

Endelig, endelig. Endelig startede musikskolen i tirsdags. Endelig, endelig endelig kunne vi låne det helt rigtige instrument med hjem (en violin), og øve os.

Storemusen startede på musik i tirsdags. En ting hun længe har set frem til - faktisk siden den torsdag eller fredag jeg tilmeldte hende ventelisten tilbage i slutningen af maj har hun med jævne mellemrum spurt til h v o r n å r musikskolen endelig starter. Og i tirsdags var så endelig dagen!

Fem forventningsfulde børn mødte op til musikkarussellen hvor de på skift (et kvartal ad gangen) spiller på hhv. violin, blokfløjte, og guitar sammen med tre super lærere. Det er det helt rigtige for Storemusen efter den lettere turbolente start hun har haft i skolen i 2. klasse. - og i den sammenhæng, tusind tak for alle jeres søde omsorgsfulde tanker til indlægget. Det betyder meget! Hun stålede da hun gik hjem med sin violinkasse under armen. En glæde der smittede i så stor grad, at jeg selv blev lykkelig helt inderst inde. At tirsdag så samtidig var den skønneste solskinsdag, hvor Tiller og Tuller og jeg brugte en times tid på legepladsen mens vi ventede på Storemusen var færdig med musik, gjorde det hele bare endnu bedre.

Så nu øver vi violin her hjemme, nynner kor sangene, foruden at vi også læser de obligatoriske 20 min om dagen, og regner opgaver (et ark om ugen) så vores hverdag er krydret med violin og sang. Ikke en hel dårlig kombi ;)

2 kommentarer:

  1. Violin er sejt. Jeg synes at have læst noget for nyligt, om at det også var godt for indlæringen. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Violin er nemlig sejt ;) og svært at lære. Men Storemusen synes det er en fest, og det er skønt. Kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...