torsdag den 18. august 2016

Lidt om at bli overmandet af træthed...

Hold da magle den her uge har på en og samme tid sneglet sig og fløjet (sig) afsted. 

Da jeg ramte kontorstolen i mandags var jeg udmattet efter en weekend med masser af gode gøremål og en todo liste der blev lige lidt kortere. Og nu er det allerede næsten fredag (og i morgen tager jeg med mine gode kollegaer til Hven YAY!!!) så ugen er allerede forbi men mandagens bønner om kortere dage blev åbenbart hørt for tirsdag var jeg hjemme med feber-Tiller hvor jeg drak stride mængder kaffe og dalrede dagen væk sammen med min skønherlighed - vi så Pippi og lidt ramasjang. Og drak te. Og snakkede (mest Tiller) 

Kaffen eller mængden af kaffe jeg har indtaget i løbet af ugen må jeg for alvor gøre noget ved. For mine formiddage hænger kun sammen med mindst tre krus kaffe i blodet... Min vanlige "efter frokost kop kaffe" er også blevet indhaleret mere end den plejer. 

Det er ikke fordi jeg har mega travlt på arbejde. Ej heller her hjemme (ok lidt... Alligevel). Trætheden skyldes primært råb om hjælp om natten til 1) tænde lyset 2) finde kontakten til lyset 3) finde vandet 4) give en ekstra god nat og fortsæt med at sove krammer for alle de her ting foregår på tidspunkter hvor jeg egentlig skulle få min skønheds søvn. Med andre ord. Midt om natten! Det er storemusen der kalder. Hun kvitterer altid på skift og omvæltning med natteroderi og vilde drømme. Problemet er bare lige nu at hun sys den service  jeg yder er vildt hyggeligt. Så i dag ved aftensmaden blev Vi (læs jeg) enig med hende om at hun godt kan klare at tænde lyset og finde sin drikkedunk selv uden assistance fra undertegnede. For jeg trænger virkelig igen til at sove igennem. Det her natteroderi troede jeg forlængst var overstået ;) så fra i nat. Der sover vi alle uden opvågninger. Kan vi ik lige aftale det?!? For jeg trænger. Virkelig. Meget. 

8 kommentarer:

 1. Satser på at du har sovet fast og uden forstyrrelser i nat :-) Ellers må I lige opfriske den der nye aftale (igen og igen og igen - for hvorfor skulle du have det nemmere end os andre? Eller det har du måske?)
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for satset. I nat havde hun en vild drøm, som krævede assistance. Og det er ok. Det er i kategorien omsorg ;) der var ingen "kald" under kategorien service. Så jeg tænker en påmindelse om kategorierne er sikkert på sin plads ;) så der ikke opstår tvivl :) satser på sammenhængende søvn i weekenden (og ugen efter...)
   Også en dejlig weekend til dig!

   Slet
 2. Håber der venter en weekend med mulighed for skønhedssøvn og afslapning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også der gør - jeg skal gøre mit: Høstjakken strik og kaffe lidt sol og ellers lidt kommen på plads og have-liv - satser på det er de rette ingredienser til en god weekend!

   Slet
 3. Åh ja - bedst som man troede, at ungerne var store nok til, at man kan undgå natteroderi, så er der bud efter en. Dengang vi flyttede i hus (eller tilbage til byen, for den sag skyld), kvitterede ungerne også med natteroderi. Hvilket gjorde mig ret træt om dagen. Men jeg var også selv påvirket af skiftet, så mit energiniveau var også helt i bund i nogle uger/måneder, indtil der lige som var kommet ro på. Så jeg synes, du skal unde dig selv dine daglige kopper kaffe, bare til I har fundet hverdagsrytmen, og natteroderiet er slut :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. På en måde er det altid lidt dejligt der også er andres børn der reagerer på den måde. Så har andre os været i samme båd... Lige nu har vi Tiller sovende i vores soveværelse for hun ser både vulkaner og monstre i sit værelse. Så satser på at kaffe og langsommere hverdag bidrager til lidt højere energi niveau - for har liiiidt svært ved at tro på at natteroderi slutter sådan liiiige med det samme :-/

   Slet
 4. Åh, kender det. Man er vant til de sover igennem og så er d enten syge eller der sket omvæltninger der hi er natteroderi. Når man så ikke er vant til det på daglig basis, så er tætheden overvældende. Håber der virker og hun klare vand og lys selv:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det som du skriver... er ikke længere vandt til natteroderi og når det så står på kan jeg på nogle tidspunkter nærmest ikke tænke lige :-/

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...