torsdag den 4. august 2016

Lidt om Storemusen der jo kom hjem igår!

Åhhh, endelig er hele flokken samlet igen - igår drog jeg til Korsør og satte bilen ved stationen, og kørte med æ toch æve (måske mere under faktisk) æ vann' for at hente min dejlige store pige, der havde holdt otte - o t t e - dages ferie hos sin mormor og morfar. Otte dages luksus med fuld opmærksomhed, alenetid, snakketid, krammetid og bare tid til at være sig selv og få sine behov opfyldt :) uden at skulle tilsidesætte sine egne behov fordi der er hele to små søskende der vil noget andet (og det jo helst her og nu og på samme tid...)

Hvor var det dejligt at se hende igen! Tænk man kan savne sit eget lille afkom så meget. Savne hendes smil, hendes væsen og bare hendes selskab. Men det gjorde jeg altså til sidst - ikke på den der savne måde hvor man ikke kan noget - men mere på følelsesmåden, hvor der altså mangler noget sådan hele tiden for at det føles helt rigtigt. Eller vi - for manden synes altså også det var lidt tomt uden vores store skønherlighed. Tiller og Tuller - de savnede hende også. Mest i starten - tårevæddet og særligt om aftenen. Så vi blev enige om ikke at snakke mere om hende - og ikke face-time med hende når trutterne var i nærheden.Det hjalp. Og savnet blev accepteret - men dukkede med jævne mellemrum op igen - og blev til tårer.

Jeg samlede hende op i Nyborg - fik diverse pakenelliker under armen, og tog toget tilbage igen for så at tage bilen tilbage til byen ved sundet. Vel hjemme igen fik jeg krammere i et væk, kys, og flere krammere, blev snust til og hygget med inden vi hentede de to trutter i ny børnehave. Også her var glæden stor over at se Storemusen igen, der rummelig som hun er lod sig kramme af Tiller og Tuller (ret mange gange).

Eftermiddagen gik med fælles leg, snak, grin og bare at nyde at hun er hjemme igen - og lige der - i det øjeblik da de alle tre sad på sofaen om Storemusens nye bib-bib spil og jeg kunne lytte til deres snak, fnis og samvær - der var min lykke gjort.


Og nu - er hun her på kontoret og samler sin nye lego friends rideskole/ridelejr som hun har købt af sine egne lommepenge på dba. Herligt!


2 kommentarer:

 1. Åh hvor fedt for hende, at få helt alene forkælelsestid hos mormor og morfar - omend 8 dage nok lige lyder til at være rigelig lang tid for resten af flokken.
  Og hvor er det dejligt med rummelighed og kærlighed - sådan helt på *nåååååårrhhh* måden.
  ♡♡♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig så dejligt - både med tid til forkælelse - men også en pause fra Tiller og Tuller. Det gør noget godt for alle :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...