fredag den 19. august 2016

Lidt om at lytte til sig selv

Jeg sidder i skrivende stund på vej hjem til byen ved sundet efter en fantastisk dag på Hven med mit dejlige, skønne og utrolig værdsatte arbejde. Idag var nemlig dagen til den årlige studietur hvor vi har mulighed for st komme lidt væk fra forskning og undervisning og ud i "den virkelige verden" og blive luftet. Og tilmed have det sjovt. Være sociale sammen. Nyde godt selskab - og snakke om løst og fast - og blive inspireret naturligvis. 

Jeg har sagt det før. Jeg har knald hyggelige kollegaer. Som jeg godt gider at bruge tid sammen med. Det er også derfor jeg virkelig sætter stor pris på det her arbejde. Men Idag skete der noget som ikke er sket før. I de her lidt halvfestlige sammenhænge som studieturen endte op med. Jeg lyttede til mig selv - og tog hjem - for jeg er simpelthen så dødtræt at "det at blive fordi det er hyggeligt" ville give bagslag i morgen og resten af weekenden. Og det sys jeg faktisk ikke jeg kan være bekendt på familie kontoen. For det er den der har givet mig "lov" til at komme på tur og sige til manden. Idag må du hente og bringe. For jeg skal på tur og til fest. Det var det helt rigtige at gøre. Altså at tage hjem. Og nu glæder jeg mig til at kramme manden og børnene god nat når jeg kommer hjem. Give møs og forhåbentlig få en sammenhængende nats søv (er der ik noget med st man aldrig opgiver håbet?!?) 

God weekend derude :) 

8 kommentarer:

 1. God idé! Godt du gjorde det! Håber du har sovet godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg.sov.igennem. Ahhhhhh :) det gjorde godt :)

   Slet
 2. Lyder super hyggeligt men fornuftigt med, at lytte til dig selv :) glad for at læse du fik en hel bare søvn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ret voksent at tage hjem før tid. Hvis jeg slev skal sige det ;) men det gjorde godt, og særligt fordi jeg fik sovet.

   Slet
 3. Håber også du fik krammmmmmet! Det lyder som en hyggelig aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik kysset og krammet mine tre sovende trutter. Det var en super hyggelig dag / aften med dejlig mad og øller, sjove snakke og alvorlige snakke - en dag med alle de rigtige ingredienser til en vellykket dag :)

   Slet
 4. Lyder som om du traf det bedste valg :-)
  Håber du får endnu en god nats søvn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) det håber jeg også :) det var det helt rigtige valg. Især da klokken var 23 da jeg stod med cyklen i hånden på stationen i byen ved sundet... Der var jeg træt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...