mandag den 22. august 2016

Lidt om at bytte værelse(r)

I går skete det så - det som havde været en lille uges tid undervejs... at vi byttede værelser i vores nye fine hus. Altså ikke manden og mit værelse - det var ikke i puljen over "mulige byttere" (til stor ærgelse for Tuller, det ville hun ellers gerne ha byttet sit værelse med) - næh... Storemusen og Tiller havde besluttet at de ville bytte værelser så Tiller kommer tættere på mor og far og Stroemusen kan godt klare at 1) kalde (det har jeg hørt mange nætter så jeg er ikke i tvivl) og 2) at gå forbi entre døren i mørke - hvis der nu skulle opstå behov.

Det er blevet så fint - både at Storemusen nu har et lidt større værelse, og at Tiller nu sover hos sig selv igen. For det gjorde hun i nat. Hele natten uden at kalde, eller være ked, eller noget. I samme omgang fik Storemusen - der er omkring de 140 høj - og derfor sjovt nok var vokset helt og aldeles ud af sin junior seng - en ny (brugt) seng. Vi var nemlig så heldige at finde to brugte fleksa senge til ganske rimelige penge som Storemusen så passende kunne få den ene af. Så nu sover hun i en "voksen" seng. Det passer hende vidst ret godt. På trods af at den fylder ret meget. Og hun skal "afstå" sit værelse når farmor eller opa er der så de kan sove i en ordentlig seng og ikke længere på sofaen/i stuen. For det betyder hun skal sove hos os (Og indtil videre er det et top-byt - så må vi se om nogle år...) men lige nu er den her bytte når der er besøg aftale top dollar :) 

Tuller sys iøvrigt at det er snyyyyd at Storemusen må sove inde ved os når der er besøg. For hun mener det snart er hendes tur. Fik jeg sagt vi har børn der er meget nøje regnende med hvem der hvor mange gange har sovet inde hos mor og  far ;) og egne "overnatninger" i soveværelset tæller ikke rigtig med i regnestykket. Kun de andres forstås :) 

6 kommentarer:

 1. Dejligt med bytte værelser:) her opgiver den store også sit værelse når farmor kommer fra England. Var har med vilje købt udtræksseng til begge unger. Både med henblik på venne overnatninger og familiebesøg fra England. Storesøster sover hos lillebror når farmor er her:) har vi flere end en boende ad gangen, sover manden og jeg i stuen. Vi købte en sofa der kan blive dobbelt seng. Dejlig nemt. Vores unger byttede værelser sidste sommer. Det var succes og vi fik ryddet op:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Storemusen skal også have en udtræksseng - jeg tænker det med "gæstesov" skal nok blive fint. God idé med god sovesofa i stuen, så kan man have flere overnattendene (eller selv sove godt) for det kunne man jo godt få brug for :)

   Slet
 2. Herligt med succesfuldt værelsebytteri - og hvis det kan betyde roligere nætter for alle, så er det bestemt endnu mere besværet værd! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fungerer simpelthen så godt så alle er glade og sammenhængeden søvn er re-etableret :) overskuddet kommer så småt snigende igen :)

   Slet
 3. Hvor fint, husker selv nye værelser og ny indretning når man skulle have ny seng, rydde op i legetøj og få malet om, som nogle af de største højdepunkter (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også at det var/er højdepunktet. Tiller er så glad - og Storemusen ligeså :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...