søndag den 7. august 2016

Lidt om det med eget værelse...

Idag er en kæmpe stor dag for os alle. Måske mere natten men anywho.... Pigerne sover for første gang helt alene på hver deres (helt eget) værelse !!! En i hver sit værelse. Sit helt eget værelse... Den lader jeg lige stå lidt. 

Storemusen har i syv en halv år sovet sammen med "nogen" - (et par måneder undtaget) men ellers - de første par år indtil Tiller og Tuller kom - sov hun sammen med os. Så i nogle måneder sov vi alle fem i et soveværelse. Så der ikke var nogen der følte sig uden for. Det fungerede upåklageligt. Efter nogle måneder kom hun på eget værelse. Men da vi flyttede til den idylleriske forstad rykkede alle piger ind på samme værelse. Hvor de har sovet sammen og delt værelse de sidste 4,5 år. 

Tiller og tuller har jo altid sovet sammen. Først delte de seng (indtil de var 1,5 år) og så sov de op af hinanden i hver deres tremmeseng. De har jo altid delt værelse med nogen. Først med os manden og jeg. Og så da vi flyttede vi til den idylleriske forstad delte de værelse med Storemusen. Og det har de Jo så gjort i 4,5 år. Og nu - hvor de er 5,5 år - har de fået eget værelse. Det er store sager :) 

Nu hvor vi er flyttet til byen ved sundet har vi jo så mange værelser at vi alle kan få hver vores. Manden og jeg deler ;) 

Siden vi flyttede for en lille måneds tid siden har pigerne stadig sovet sammen for at venne sig til husets lyde. Og fordi vi ikke var heeeeelt færdige med resten af huset. Men nu idag - er vi (læs manden) endelig så langt med nogle udvalgte lister, fejelister og sån at vi har kunnet rykke rundt. Og listerne og det hus arbejde må hellere få sit helt eget indlæg. For manden min er en sand handy mand!! Det (både det med listerne, værelserne og det med min skønne mand som handy mand) er simpelthen så fantastisk. Og pigerne de kvitterede dem her nye tilstand med at falde i søvn helt uden pjat og ballade :) 

4 kommentarer:

 1. Ih, hvor dejligt:) Det må være underligt for dem på en måde men også dejligt. Glæder mig til at høre mere om din handy-man:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fungerer simpelthen så godt - og efter jeg den første nat ikke sov særlig godt (for tænk hvis jeg nu ik hørte dem kalde...) så sov jeg også i nat lige som resten af huset ;)

   Slet
 2. Hold nu op - det er stort! Virkelig stort!
  Kan godt forstå du var på 'tilkaldevagt' den første nat. Men nu kører det bare?! Fedt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kører virkelig godt nu. Alle falder meget hurtigere i søvn, og jeg har genfundet min egen søvn efter første nats tilkaldevagt ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...