torsdag den 10. august 2017

Lidt om den største dag i verden...

SKOLESTART.

To stolte poder der cyklede i skole lidt i ni for aller første gang med skoletasker på ryggen, nye penalhuse, nye blyanter og maven fyldt med en million sommerfugle. Stolte. Spændte. Glade. 

Det var den bedste dag. 

Gåsehudssangen - Albertes Lyse nætter - fremført på allersmukkeste vis af skolens 2 klasser (med en stolt Storemus) en fin tale af skolelederen - at blive kaldt op en efter en - 92 små mennesker - hilse pænt på skolelederen og så smutte hen til klasselæreren og så gå sammen op til den nye klasse uden mor og far. 

Vi mindst ligeså spændte forældre måtte komme ind til børnene kl 10.55 og tage billeder. Og tage poderne med hjem. 

Nu er der endelig ro på poderne. Men manner - Det var stadig svært at finde ro efter alle de nye indtryk. Alle de mange oplevelser - mon ik weekenden kan hjælpe lidt på den front?!? 

Og nu. Tre skolebørn in da House. Det er stort. Tid er en underlig størrelse. For syv år siden fandt vi ud af der var twinser i min mave. Nu går selvsamme twinser i skole! Det er da stort. Jeg tror jeg må skåle med manden i aften! 


2 kommentarer:

  1. Tillykke med skolestart (det må man godt sige, vel). Er det ikke meget dejlig at tænke på? Jeg synes, det var så dejligt med begge i skolen. Nu er min ForældreIntra helt tom, da ældste er taget ud :-) kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Takker :) Man må i den grad sige tillykke det er en kæmpe milepæl som for mig handler om farvel småbørnsliv... og det er dejligt og ikke spor vemodigt :) min forældre intra er tilgengæld pænt gult nu med tre poder men heldigvis er de to af dem havnet i samme klasse :) kh S

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...