søndag den 14. maj 2017

Lidt om en vild uge...

Den uge vi går ind i (og som for mit vedkommende allerede er startet, fordi jeg er på arbejde idag) - bliver ret vild - og den kommer til at lande mange timer på min arbejdskonto.... Men jeg føler mig godt rustet. Godt nok er jeg lidt træt, men det skal nok gå...

Lige pt. er jeg på vej til Ålborg, for at observere på et projekt vi har. Det er udflugtstid, og jeg skal med og deltage som flue på væggen. Det er lang tid siden jeg har gjort det i observationer - men jeg glæder mig alligevel. Det er gode mennesker, og jeg skal tage billeder og se. Bare være. Jeg kører tilbage i aften, og rammer matriklen engang omkring halv tolv i aften...

I morgen holder jeg derfor fri. Jeg skal mødes med en gammel ven, som jeg har kendt i 20 år. Det er en slags livsvenskab, og jeg holder virkelig meget af ham. Jeg glæder mig til at ses, og håber virkelig vi finder en dag til at gå en tur inden længe. En tur hvor vi måske kan tage rygsækken med og på og bare gå, og snakke og være. Det kunne være dejligt.

Torsdag/fredag er jeg igen Nordenfjords - i Hirtshals til Naturmødet. Jeg glæder mig virkelig meget til arrangementet, satser på at Hirtshals igen viser sig fra sin allerbedste side, og at jeg skal spise Stjerneskud ved havnen. Det blir godt.

Lørdag skal jeg igen på tur, denne gang i et andet projektområde lidt tætter på hjem. En halv dag, uden for, kigge, se og snakke. Tage billeder og bare være fluen på væggen. Den her gruppe har været på udflugt mange gange før - så det bliver godt at se hvordan de gør :)

Så alt i alt er der en lang uge, med mange timer (igen - I know the game) men til forskel fra sidst har jeg allerede nu aftalt to fridage med chefen, i morgen og så bliver min pinse særlig lang. for jeg holder fredagen fri.

Pigerne hader når manden eller jeg er væk og ud at rejse med arbejde. Storemusen sagde det så fint den anden dag. Næste gang siger du bare nej, jeg kan ikke. Det er meget nemt, mor. Vi har snakket lidt om at det er ok, at savne, og være ked af det. Og at far glæder sig til at være sammen med sine piger idag, jeg er helt sten sikker på de får den allerbedste dag idag, og også torsdag/fredag her om lidt. De plejer at hygge sig når jeg er væk. Ligesom det også går fint når manden er ude at rejse. Men vi kan nu alle bedst lide når vi fem yndlingsmennesker er samlet  på matriklen på samme tid :)

10 kommentarer:

 1. ja savne er godt og sundt. Det fortæller vi også vores børn, når vi rejser hjem fra England.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret. Det er sundt og det er altid dejligt for pigerne at se at verden ikke går helt af lave bare fordi jeg ik er hjemme ;)

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig uge! ❤️ - men jeg forstår godt dine poder; jeg var heller ikke happy når min mor en sjælden gang var væk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blir en dejlig uge. Jeg forstår dem egentlig også - men det hele går nok også med farmand (som de også savner når han er væk...)

   Slet
 3. Sikke en uge, håber du husker at få små afslappende pauser indimellem. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal hente og bringe alle dage. Det gir korte dage og lange eftermiddage hjemme. Med tid til strik og hygge :) god mandag og ugestart! Kh S.

   Slet
 4. Så de fuld plan.
  mmm stjerneskud, så må vi håber det rigtigt, det sidste jeg fik havde de lavet 2 steget men ingen kogt fisk... det holder ikke helt.
  Lidt savner sundt ja, men ikke sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er fuld knald på ugen. I morgen må bli en stille dag og så går det løs igen -- phyyy.
   Med mindre de har lavet helt om på det stjerneskud så er det lige i skabet 😋

   Slet
 5. God uge til dig - lyder som en god og travl en af slagsen. Her er det omvendt. Husbond er på farten hele ugen, så jeg er hjemme med ungerne. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til søndag og de næste par uger der vejelig byder på langsomme og rolige dage. Nyd din uge! Kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...