tirsdag den 30. maj 2017

Lidt om den skønneste dag - min 40 års fødselsdag

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer på mit sidste indlæg - jeg havde den skønneste dag, med solskin, grillede burgers, lækre salater, kage og hygge med alle mine yndlingsmennesker omkring mig. Min mor var kommet dagen inden, og var med til fødselsdagsmorgenmad, min bror og svigerinde med deres tre dejlige unger kom i løbet af formiddagen og kørte igen ved seks tiden, min svigerinde og svoger og svigermor var der, min far var der. Så alle de mennsker pånær et par (eller fem) stykker var der og bidrog til at dagen blev så god.

Så dagen blev lige som den skulle være - sol og sommer og kærlighed. Og tid, sammen med dem jeg holder så uendlig meget af. Vi sad på terrassen, snakkede på kryds og tværs, hoppede i trampolin, snakkede mere, spiste lidt mere, nød hinandens selskab - på kryds og tværs. Så skønt!!

Jeg fik de dejligste gaver, og især den af manden betød allermest - for han havde virkelig taget fusen på mig, og overrasket mig, og flyttet gaven rundt i huset sådan ca hver uge (eller noget) og gemt den rundt og omkring. Jeg bliver stadig helt glad når jeg tænker på den kærlighed der er i hans tanker, og i den historie der knytter sig gaven.

For det viser så meget om ham og om hvem han er.

Og resten af weekenden brugte vi på at lande oven på festlighederne (især fredag var vi baskede) - lørdag gik med svømning og is i den idylleriske forstad (hvor vi stadig svømmer) - og søndag drog manden til Madrid for at arbejde en uge dér.

Så alt er godt her - og det at blive fyrre er slet ikke så slemt, det er ret dejligt faktisk, når dagen er fyldt med kærlighed, god mad og solskin :)

5 kommentarer:

 1. Fantastisk; så er der bare ikke brug for mere! Det lyder virkelig vidunderligt... ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en dejlig dag. Jeg blir stadig helt glad indeni når jeg tænker på den ❤️

   Slet
 2. Lyder som en virkelig dejlig dag. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte, jeg havde virkelig også en dejlig dag. Så var det slet ikke så slemt at fylde fyrre ;) kh. S.

   Slet
 3. Stort tillykke med dagen! Jeg er totalt bagud i Blogland, så det bliver et forsinket tillykke - det beklager jeg. Dagen lyder til at have været helt perfekt. Og nu bliver jeg jo nysgerrig efter at høre, hvad du så har fået af manden? :-) (Og hvis det står i et af de nyere indlæg, beklager jeg på forhånd - jeg er først i gang med at få læst op nu :-))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...