søndag den 7. maj 2017

Lidt om vandskaden, del 6: status og et tørt hus...

Det er lang tid siden jeg har skrevet om vandskaden - hele april har vandskaden overhovedet ikke været nævnt på bloggis - for jeg har været t r æ t af den. Som i helt og aldeles træt. Men nu, kommer der her et bette update på den hersens vandskade...

Vi har nu levet i det i fem (!!!) måneder med vandskaden. I et hus der siden starten af februar har været brækket op med midertidige gulve, og et badeværelse uden håndvask og med direkte adgang til rørene... Men men men, i påsken skete der noget stort. Der havde vi igen besøg af fugtmanden (ham der måler fugt), som målte, målte og målte lidt mere og rundt og omkring og kunne konstatere at huset var tørt. Der er ingen forskel i luftfugtigheden og beton-fugtigheden nogen steder, så han pakkede alle sine pakkenelliker og tørrere sammen og drog afsted efter 1½ times besøg.

Så nu er her faktisk helt rart at være igen, uden den konstante summen og brummen af affugterne. Der er kommet mere ro på hjemme.

Kælderen er tør, køkken, badeværelse, lille gang og to børneværelser er tørre. Væggene er tørre, døren binder ikke mere - og igår ringede forsikringsmanden for at informere om proceduren ifht. genopbygningen. Jeg er så glad og lettet at der endelig sker noget igen, i genopbygnings-øjemed!!

Så her den obligatoriske liste - så status er nu..

Huller i vandrør: 2 1 0
Huller lappet: 0 2 4 (nok flere, må erkende har mistet overblikket i antallet af huller)
Nye huller konstateret: 1, ingen endnu et sivehul under køkkenet, bliver ordnet snarest...
Affugter igang i kælder: 1 0
Midlertidig gulv etableret: 3 4
Affugter der kører (i alt): 2 0
Skabe der står lidt ud i køkkenet: 3 2 ingen manden har sat dem ind til væggen
El-radiatorer der kører: 2 0
Fyr flyttet: 0
Bryggers brudt op: 0 1
Uger gået siden vandskaden blev meldt: 6 11 18

Derudover er der sket
Vaskemaskine flyttet: 1

Og nu gør vi os tanker om
Genopbygning af køkken, bryggers og værelser - fx gulvvarme, nye gulve, dejlige værelser... og meget meget mere :)

Så langt så godt! Men fortsættelsen følger sikkert
6 kommentarer:

 1. Jea det er så skønt når den brummen af en affugter forsvinder

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - og jeg tror man skal have prøvet det evige brummen, før man virkelig kan sætte pris på den stilhed en slukket affugter kan efterlade :) kh. S.

   Slet
 2. Orv det lyder skønt. også meget rart at vide, at man ikke har fugt nogle steder (i huset). Kh. B

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også glade og lettede :) kh. S.

   Slet
 3. Åh, hvor må det bare være skønt I er kommet så langt. Vores nabo har været med om noget af det samme og var nødt til at flytte i sommerhus i flere måneder. Nu er de tilbage siden et halvår tilbage men har lige fået konstateret at huset stadig er fugtig så de skal ud igen. Det er simpelthen så synd for dem! Godt I ikke skal igennem den tur, men at I kan nyde at nu komme videre. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malin, du kan tro vi er glade og lettede at huset endeligt er tørt - jeg skulle måske lægge nogle før og efter billeder ind her, for manner da vi stod i det var det uoverskueligt.
   Jeg satser meget på at vores hus rent faktisk holder tørt nu. og blandt andet derfor skal vi have skiftet alle rørene i de dele af huset der ikke har været berørt af vandskaden...
   God mandag til dig, kh. S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...