fredag den 4. august 2017

Lidt om vandskaden, del 7 om genopbygning...

Det er lang tid siden at jeg har givet en opdatering om vandskaden fra helvede - vi har idag fejret 8 måneders jubilæum med vandskaden i huset. Jeg ved ikke rigtig om det er et jubilæum der er værd at fejre, for jeg er virkelig træt af at leve i et ikke færdigt eller hjemligt hus, men det er en hel anden historie.

Det her skal handle om hvad der er sket siden sidst....

I maj fejrede vi jo at huset var tørt, lige præcis i påskeferien kunne vi slukke for alle affugtere for huset var tørt. Og hvad er der så sket siden, vil den interesserede læser måske spørge - tjoe - tæt på ingenting er svaret.

der skulle gå to måneder fra fugtmanden meddelte "Huset er tørt" til forsikringen kunne nosse sig sammen (pardon my french) til at sende taksator ud for at tage billeder til det udbud der skulle laves på alle de skader der var forårsaget af vandet. Udbuddet blev vundet af et venligt firma vi i slut juni (tror jeg det var) havde møde med om alle de andre ting vi også gerne ville have lavet i samme omgang (gulvvarme i hele hytten for eksempel...). Nogle uger efter og ikke uden rykkere, naturligvis fik vi et fejbefængt tilbud (det var gået stærkt ifølge firmaet, det er jo ferietid...) men som alligevel gav os et nogenlunde overblik over hvor mange penge vi skulle bede om i banken. Mødet med banken blev holdt og der er grønt lys fra den front. Så er det flueben sat.

Inden længe skal vi holde et nyt møde ifht. nyt tilbud til "vores del" af genopbygningen for at se om vi evt. kan finde det til en billigere pris.Og jeg har idag bedt to køkkenfirmaer om møder hvor de kan give os tilbud mm til et nyt køkken (som skal erstatte vores 40 år gammelt karry gule køkken)

Så her den obligatoriske liste - så status er nu..

Huller i vandrør: 2 1 0
Huller lappet: 0 2 4 (nok flere, må erkende har mistet overblikket i antallet af huller)
Nye huller konstateret: 1, ingen endnu et sivehul under køkkenet, bliver ordnet snarest...
Affugter igang i kælder: 1 0
Midlertidig gulv etableret: 3 4
Affugter der kører (i alt): 2 0
Skabe der står lidt ud i køkkenet: 3 2 ingen manden har sat dem ind til væggen
El-radiatorer der kører: 2 0
Fyr flyttet: 0
Bryggers brudt op: 0 1
Uger gået siden vandskaden blev meldt: 6 11 18 30 (det er så vildt)

Derudover er der sket
Vaskemaskine flyttet: 1
Udbud givet og vundet: 1
Møder holdt: 1
Møder i støbeskeen: et med entreprenør, og to med køkkenfirmaer

Og nu gør vi os stadig tanker om
Genopbygning af køkken, bryggers og værelser - det er faldet på plads med gulvvarme, nye gulve, dejlige værelser... og vi er ved at strege fra listen, for listen er lang og pengene slipper jo op på et tidspunkt ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...