mandag den 18. november 2013

Dejlige weekender...

Efter vi for tre uger siden nærmest bed i græsset - kastede håndklædet i ringen - og spurgte os selv - hvornår nærmer vi os enden af den berømte tunnel, som jeg har læst så meget om over hos Rikke i CampCaos, så har børnene kvitteret med to weekender, som osede af harmoni. Jep - harmoni. - og nemesis, du kan godt blive væk - næste weekend er vi nemlig en voksen mere - ha! Den føromtalte dræber-weekend var kendetegnet ved tre børn der udfordrede deres forældre ved at komme op at skændes om a.l.t. - A.L.T. - a l t ... Det var sådan - da jeg afleverede om mandagen, og jeg blev spurgt om vi havde haft en god weekend - kunne jeg blot sige nej. Ikke så meget mere. Egentlig bare nej. Så er det svært at glæde sig til næste weekend. Men heldigvis - h e l d i g v i s - fik de (pigerne) og vi vendt skuden så de sidste weekender som sagt har været skønne (som de egentlig også plejer at være)...

Sidste weekend var der glade børn, og glade børn giver som regel glade forældre. Og denne weekend kørte efter samme opskrift!. Sidste weekend skete der noget stort - vi (manden) tog tremmerne af sengene, og vi (os alle, altså rigtig vi) er gået igang med at lave hygge værelse til pigerne, som ikke længere ligner mest af alt et sovedepot til tre piger. Sengene er flyttet rundt, og tiller og tuller nyder det. De nyder det faktisk så meget at de er startet med at sove i 'dobbeltseng' igen (ligesom de gjorde fra de blev født til de var 18 mdr). For når man ikke har tremmer på sengen kan man jo ligge og dele seng igen sådan rigtigt. De nyder det. Igår satte manden og Storemusen små boghylder op, som Storemusen med stor kærlighed fyldte med de helt rette bøger, til hhv. sig selv, og de to små trutter. Hun brugte også lige lidt tid på at forklare, hvordan man bruger sådan en boghylde, og hvordan man sætter bøger på den.

God nat og sov godt - nu igen i dobbeltseng :)
I det nye værelse kan der bygges huler, der kan sættes prinsesseslot op, man kan lige krybe op i sengen, putte og hygge sig - og med de nye boghylder kan man endda læse lidt i bøger.

Weekenden har også budt på lidt alene tid med manden - for søde A var lige et smut forbi os igår, og passe tre veloplagte piger. Imens tog manden og jeg så til Ikea (sammen med en del andre mennesker), for at købe de første julegaver, og spise frokost (som for mandens vedkommende koster det så en sygedag, da han har fået tynd i æ liv af kjøtbullarne) og gå hånd i hånd. Det er altså dejligt at bruge tid sammen med manden - helt alene, helt uden børn, og bare være os to. Se det er en weekend - hvor man med glæde i stemmen kan sige 'ja, tak - vi har haft en rigtig dejlig weekend'. Næste weekend bliver så indledningen på  jul for vores vedkommende: lørdag skal vi til juletræsfest i børneren, vi skal ud og købe juletræ, pynte op, finde julekassen, og hygge med pigernes yndlings-Opa. Så her mandag-meget-tidlig-morgen glæder jeg mig til næste weekend. Rigtig god mandag derude :)
Der leges - uden konflikter - så kan man godt nyde sin weekend


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...