mandag den 6. november 2017

Lidt om vandskaden - del 10: Nedbrydning og genopbygning...

Vi har siden mandagen fra helvede - haft håndværkere i huset. Håndværkere, der skulle bygge huset op igen, og gøre det af med gult køkken, gulve der knager, og huller, hist pist og alle vegne.

Vi besluttede os allerede i foråret at gå "all in" med den kommende renovering efter vandskaden, der efterlod 1/3 af huset blotlagt, og med enten helt uden gulv, eller med midlertidig gulv. Derfor tog det heller ikke mange dage efter vi havde tømt huset at få pillet alle gulve, det der var tilbage af 40 års gammelt isolering, gult køkken, gamle døre, gamle dørkarme osv. ud. Helt præcist tog det håndværkerne 4 dage før at huset var tømt. De skulle jo heller ikke tage hensyn til noget som helst kan man sige. Det gjorde de heller ikke for i kampens hede røg en væg, og en anden væg har taget temmelig meget skade af at blive banket på fra den anden side.

Men efter de fire dage ekspress-nedbrydning begyndte huset lige så stille at se mere ud som hus igen. Ny isolering, nye gulvbrædder hvor gulvvarmen skal ligge, og naturligvis nye vandrør i hele hytten. Og nu fire uger efter mangler egentlig kun "gæsteværelset", Tillers værelse og resten af køkkenet og den lille gang (med gulvvarme gulv). Så skal der lægges gulvvarme og vores nye gulv, og det nye køkken skal monteres. Jeg er virkelig spændt på hvordan det ser ud når gulvet kommer på. Men allerede nu kan man fornemme hvordan det hele kommer til at se ud. Og hvordan gulvet ikke kommer til at knage. Det bliver så godt!!

Så kan jeg godt klare endnu en uge i beboelsesvogn og en weekend til, og en til og en til - for det er først i december vi for alvor kan rykke tilbage til lækkert hus med lækkert gulv og gulvvarme - ahhhh!

Glædelig mandag derude :) 


4 kommentarer:

 1. Til gengæld bliver det jo skønt med december hygge i helt nyt (stort set) hus :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så skønt! Jeg glæder mig også vildt meget :) kh. S.

   Slet
 2. Åh jeg husker det år, hvor vi pyntede til jul og julebagte d. 22/12 efter renovering af huset. Det bliver så godt for jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh, julebag, Lene - det havde jeg helt glemt - duften i nyt køkken med nye gulve - nu kan jeg s l e t ikke vente - jeg glæder mig endnu mere til jul nu :) kh. S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...