tirsdag den 21. november 2017

Lidt om glæde og nye gulve, eller vandskaden del 11

Gulvene er meget tæt på at være lagt i huset. Meget tæt på. Og det er så fedt. Det er smukt, lækkert og lyst; og mere til. Gulvene knager ikke. De nye lyse gulve har givet huset et helt nyt og mere moderne udtryk. Der mangler lister, og enkelte steder den sidste halve meter til væggen. Der mangler stadig tapet der hvor radiatorene har siddet - og der mangler en hulens masse andre ting - men det er så fedt at kunne sætte et fedt tykt flueben ved gulvene...

Vi har jo fulgt med siden gulvene blev leveret for en uge siden.... og det er gået stærkt, især de sidste to dage har der været fart over tømrer-feltet :) idag var Tiller, Tuller og jeg så på inspektionstur i huset... Næsten et år efter vi konstaterede den maglede lugt på Tillers værelse og blev nødt til at flytte ud og ind til os - kunne hun endelig komme ind på sit værelse igen... Hun kvitterede straks med en spontan glædesdans og ved at lægge sig på gulvet der hvor hendes seng plejede at stå og snorke. Hun var så glad!!

Vi var lige rundt og prøvegå på samtlige gulve - lexi følelse, just sayin' - vi kan næsten se mållinien nu. Lige et par sving mere, og så kan vi bruge en weekend på at komme på plads igen. Og a l d r i g har jeg glædet mig så meget til at flytte ind i et hus som nu, pakke kasser ud, flytte ind og nyde mit hjem.

Det er næsten bedre end juleaften og fødselsdag tilsammen.Det at "måtte så gruelig meget igennem før det bliver godt" har fået en hel ny betydning for os på matriklen. Og godt det bliver det. Og køkkenet - ja, det bliver lige så godt, men det får sit helt eget indlæg, for det fortjener det - så stay tuned - og følg med i den næsten uendelige historie om vores vandskade :)

2 kommentarer:

  1. Hvor fedt - ja, det er næsten som at flytte i nyt hus igen :-) kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Totalt som at flytte ind i nyt hus igen. Så lækkert!! kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...