mandag den 13. november 2017

Lidt om lys og fornemmelsen af træthed der blev væk...

Ehrm, det her indlæg handler så også om beboelsesvognen - jeg sagde jo hvedebrødsdagene var over, og jeg forsøger virkelig at holde brok til et absolut minimum da de ting der ikke fungerer ellers bliver alt for tydelige, og dermed har ting det med at blive problemer, selvom de egentlig bare er sådan lidt småirriterende... For i det store hele fungerer vognen - den har virkelig alt hvad vi har brug for... Bortset fra --- here it goes. Endnu et indlæg om livet i beboelsesvognen...

Bortset fra - hyggelys.

Hyggelys?! hvorfor er hyggelys nu også vigtigt kunne man spørge sig selv - joe- ser du. Sofaen udgøres lige pt. af fire stole om køkkenbordet under 4 lysende lysstofrør. Og fire lysende lysstofrør er alt andet end hyggespredere kan jeg sige. Så tit slukker vi næsten al lyset og sidder i halvmørke. Men i halvmørke kan manden ikke se noget, så tænder vi lyset igen, men med de fire lysende lysstofrør mister min krop fornemmelsen for træthed, og jeg bliver simpelthen ikke træt. Pist væk er fornemmelsen for træthed, fordi der simpelthen er for lyst. Så kommer jeg for sent i seng, og er træt dagen efter og dagen efter og dagen efter for det er ligesom hver aften jeg ikke fornemmer den der træthed. Det kan jeg ikke rigtig holde til i længden...

Det er så derfor at jeg om aftenen ofte kryber til køjs noget før manden, eller bare sidder i sengen, i netop halvmørke og pt. ser "Nak og Æd" - heldigvis ligger de gamle sæsoner på DR, så nu har jeg set alle afsnit i sæson 1, jeg har set "gina jaqueline - Mit liv som Sugarbabe", jeg følger med i "den store bagedyst" - noget jeg normalt ikke går meget op i. Men flugten fra de fire lysende lysstofrør indebærer åbenbart serie-kiggeri i indtil videre usete mængder ;)

Så jeps det jeg næsten glæder mig allermest til er min dejlige sofa og mit hyggelys som jeg kan sidde med når huset igen er vores og ikke i håndværkernes hænder :)

2 kommentarer:

 1. Det er dælme også surt at leve uden sofa i fuld belysning... Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig, virkelig surt... Så vi glæder os meget til at få sofaen tilbage, også selvom den er sådan lidt halvgammel og slidt ;)
   kh.S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...