onsdag den 29. november 2017

Lidt om alt det der er blevet fixet - vandskaden del 12...

Det er vidst på tide med en bette vandskade-status her på domænet. For det går fremad - så meget at vi virkelig kan ane målstregen i det fjerne. Vi er tættere på mål end hvad vi har været før (heldigvis) - for der er sket meget de sidste ugers tid...

Således har vi fået leveret:
en masse dejlige hvide døre, der kom en mørk morgen lige da pigerne rullede persjennerne op på deres bette kammer. Manner et syn, når dørene svæver foran vinduet - de (pigerne, that is) blev hængende i vinduet til lastbilen var kørt igen.
dørkarme, også i hvid
fodpaneler, der er ved at blive monteret også i hvid

Vi venter stadig på
fliser til badeværelset og at selvsamme fliser bliver sat op
at badeværelset bliver støbt
at montere køkken og bryggers og bestille bordplade til køkkenet
at malerarbejdet blir helt færdig
at få tilsluttet varmepumpen til nyt varmesystem (gisp)...

Større sager der nu er afsluttet
Nyt el i hele hytten
Ny isolering i hele hytten
Nye gulve i hele hytten

Det er et kæmpe projekt vi har kastet os og vores familie ud i. Det kræver overblik (det har manden heldigvis), og masser af tålmodighed (det har manden også mest af, må jeg tilstå...)- for håndværkere er en gang i mellem virkelig en udfordring. Fx har de nu sat dørkarme i alle dørene, selvom der mangler murerarbejde omkring karmene (ehrm, but why?!); eller: at tilpasningen af gulvene er gået lidt stærkt, så gulv gaber ml. panel og gulv. eller: at vi nu har fire huller i væggen - lappet med polyfylla, fordi elektriker borede med 10 cm bor gennem væg der kun er 7 cm bred. For at det ikke er løwn, gjorde han det fire gange (for der skulle bores fire huller i alt).

så ja, her går det godt, og snart, meget snart - rykker vi ud af lille vogn til vores dejlige næsten nye hus igen :) årgh manner det blir godt!!!

4 kommentarer:

 1. El i hele huset? Wauv, det må have givet en del ekstra stikkontakter. Det drømmer jeg om. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså nyt el i hele huset - som i skift at gamle stikkontakter til nye... og hel ny el i køkkenet :) så alt i alt "kun" seks nye udtag (i køkkenet). Resten er gammelt... kh. S.

   Slet
 2. Lyder godt og enig - håndværkere er engang imellem en udfordring. Heldigvis glemmer man det (næsten) i øjeblikket projektet er færdigt. Godt kæmpet hos jer - når I at rykke ind inden jul? KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, vi regner med at håndværkerne er færdige den 15.12. jeg kan virkelig næsten ikke vente. Måske jeg skulle lave en julekalender som tæller ned til den 15.?!
   Godt man næsten glemmer håndværkere når de forlader huset. Trænger til at glemme vandskaden, nemlig ;) kh. S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...