fredag den 2. juni 2017

I juni glæder jeg mig til...

Så blev det juni og dermed også sommer (ihvertfald i følge kalenderen)... om sommeren sådan rigtigt indfinder sig - håber jeg, men ifht effektiviteten på arbejdet ville det jo ikke gøre så voldsomt meget, hvis sommeren ventede med at komme til juli - og det her halvvarme vejr med sol og skyer (dog med lidt mindre blæst) fortsatte lidt endnu.

I år er det et år siden vi overtog huset i byen ved sundet - et år der er gået langsomt og hurtigt på samme tid. Men jeg er faldet til, pigerne er faldet til og vi er landet i den grad i haven, i huset og i byen.

Juni plejer at være god, der er glade studenter der fylder i gadebilledet, lune aftener der inviterer til at sidde ude, og en før-feriestemning indfinder sig på arbejde og i skolen. Der er noget skønt over den her tid af året, solen, varmen, farverne, duften og lyset - alt er mere venligt synes jeg.

Jeg har en række rigtig gode ting på programmet i juni, så i juni glæder jeg mig til at...
# tage hul på den sidste lange weekend i denne omgang - ahhhh
# strikke Storemusens Azel Poncho færdig og lægge pind 9 på hylden for en stund - og samtidig starte på nye projekter - to cardiganer er på ønskelisten, og jeg selv ønsker mig en kortærmet tshirt
# tage på konference i Umeå og holde oplæg (gisp) men især at være sammen med tre gode kollegaer, og møde gamle arbejdsbekendtskaber
# fortsætte med mere fokus på tid og taknemmelighed, og gribe de gode takter som maj havde i sig
# glæde mig til ferien starter om en lille måneds tid - fire uger manner!!
# nyde haven, kratte rundt i den og grave, hygge og rode rundt.

Maj var god, det skrev jeg allerede om i sidste indlæg. Men jeg havde jo også en lang maj-liste med ting at glæde mig til. Først og fremmest betød maj jo et af de helt store skift i mine to mindste pigers liv. Fra børnehave til mini sfo. Det går så godt. De er faldet til og trives. Så kan man jo næsten ikke ønske sig mere vel. Køkkenhaven blev plantet til med lidt grønt. Jeg troede jeg ville være mere ambitiøs men det kommer lige så stille og rolig. Anden runde af såningen kommer til at være i den her weekend så har vi lidt ar følge med i :) arbejdsmæssigt er jeg landet lidt i maj. Jeg er blevet ret godt til at prioritere min tid og mere effektiv i løbet af måneden. Men jeg har endelig følt at være på forkant i stedet for bagkant. Og det er en dejlig følelse. Jeg har taget ansvar for opdragelsen af ungerne og virkelig lagt en konsekvent mor linie. Og det er jeg glad for og stolt af. Det har givet en dejlig ro og tiltrængt ændring i vores tilgang til hinanden. 

Så ja. Maj har været god. Juni bliver ligesådan. Og jeg glæder mig. God pinse derude! 


6 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok rart! Håber måneden bliver lige så god som du drømmer om! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maude og lige over. Juni blir god. Den er ihvertfald startet rigtig god og langsom og hyggeligt :) kh S.

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig juni :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte. Hvis resten af juni blir som de første fem dage klager jeg ikke :) god rest pinse. Kh S.

   Slet
 3. Mange gode ting du har at glæde dig til! Jeg kan godt blive lidt misundelig på din tur til Umeå. Vi så faktisk en film fra Nordsverige fredagaften hvor vi talte om, vi gerne vil der op. Jeg har ikke været meget højere end 300 km nordfra Stockholm, så jeg har meget til gode. Måske deler du lidt billeder derfra, når du kommer der op? Jeg ønsker dig en rigtig dejlig pinse (det der er tilbage af den) og en skøn juni måned. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malin. Jeg glæder mig også til min juni ig specielt til Umeå. Det blir sjovt at se den del af Sverige. Det var egentlig først da jeg så på et rigtigt kort at det gik op for mig hvor langt det egentlig er oppe. Det er ko virkelig tæt på polarcirklen! Skal nok poste lidt billeder enten her eller på Ig.
   Fortsat god pinse til dig også og rigtig god juni 😘 Knus

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...