torsdag den 15. juni 2017

Lidt om turen til Umeå...

Næste uge, mandag - møj tidligt - drager jeg på konference til Umeå. Det er 7 år siden jeg sidst har været sådan rigtig afsted, Og det var heller ikke rigtigt, for der var Storemusen "lillemusen" og kun 15 måneder gammel og jeg troede hun ville få varige men af at undvære sin mor i flere end 2½ dag. Så dengang var jeg afsted i et split sekund, og opleved ikke hele konferencen.

Nu er situationen en anden, tre børn på 6, 6, og 8 klarer nok at mutti her drager afsted med tre gode kollegaer i fire hele dage, og er på konference fra start til slut. Forstærkning på hjemmefronten er arrangeret i kraft af mormor der kommer mandag og blir til torsdag, måske fredag. Hun får hentetjansen og madpakkesmøretjansen, og i det hele taget bare hyggetjansen. Det er faktisk de beste tjanser vi har herhjemme som hun får lov til at gøre på sin måde.

Pigerne glæder sig, selvom de øffer lidt over at jeg er væk i så mange dage. Men det bliver godt for dem at have far for sig selv med mormor on the side.

Jeg er ualmindelig glad for at søde kollega S en mørk decemberdag nærmest tvang mig til at sende et abstract ind til konferencen - som heldigvis blev accepteret og dermed blev min adgangsbillet til konferencen i Umeå. For med accepterede abstracts får man lov til at komme til konferencer, og arbejdet betaler - mod at man jo så fortæller om sin forskning. Hvis jeg ville afsted bare sådan, skulle jeg have et projekt der kunne betale for gildet - og den slags projekter har jeg ikke lige pt.

Vi flyver derop i fælles flok, bor på en campingsplads, lejer cykler, spiser sammen, dribler rundt på konferencen sammen - og jeg glæder mig allerede til at møde gamle og nye forskerkollegaer. Folk jeg de sidste mange år "bare" har mailet med. Og når nu det er Sverige vi skal til, så er der jo også "ficka", og dermed kanelbullar (som jeg ææææælsker) og kalles og stærk kaffe og lokal mad og meget meget mere. Så ja, jeg glæder mig - men inden jeg er helt klar mangler jeg lige at lægge sidste hånd på det oplæg jeg jo skal holde deroppe. Det må jeg hellere bruge solskinsdagen på idag :) over and out herfra - glædelig torsdag derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...