fredag den 31. marts 2017

Lidt om hvad marts har lært mig...

Marts synger på sidst vers, og jeg glæder mig allerede nu til både april og maj, af to grunde :) i april fejrer vi trunternes' seks års fødselsdag, og i maj fylder jeg fyrre. Og det glæder jeg mig til. Et indlæg herom må snart være på vej :)

Men nu skal det handle om marts - og om hvad marts har lært mig.

Jeg har virkelig, og særligt de sidste to uger arbejdet på det med at få yderligere fart ud af min hverdag. For første gang i m å n e d e r har jeg i de sidste to uger arbejdet det jeg skal. Ikke mere ikke mindre. Men 32 timer. Manner det føles godt på den måde at nyde, at der er tid til at være mig og være til.

At ting tager tid, og jeg efterhånden virkelig savner mit hus. Og det gør vi alle sammen - Tuller sagde det så fint den anden dag jeg savner kælderen for efter vandskaden også indtog kælderen, har den været lukket-lege-land for poderne, da de ikke skulle være nede i vandland/kælder potato-potato. De har ellers både elsket at lege og være i kælderen, alene, og sammen med os.

At forår er fedt. Jeg er virkelig have menneske - og haven og blomsterne der kommer op ad jorden (min jord) spreder glæde og lykke. Det giver så stor tilfredshed at gøre ting til vores egne, og sætte vores præg på haven. At flytte buske, tænke over hvilke planter jeg skal plante hvor, og hvordan man opbygger (og viderebygger) på det fine staudebede der allerede er. Jeg elsker den have :)

Og de her tre punkter må jeg hellere tage med mig ind i april, der starter om - lidt!

4 kommentarer:

 1. Ja forår er absolut værd at begejstre over. Synes det er lang tid undervejs i år :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig med begge dele. Jeg er så klar til forår!! God weekend. Kh S.

   Slet
 2. Rigtig go' tur ind i april;) Lige i dag har vejr menneskerne lovet dejligt vejr. Det satser vi på er rigtigt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige over. Jeg glæder mig til april... også fordi der kun er fem (!!) arbejdsdage til ferie ;) ha en skøn weekend, kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...