fredag den 1. januar 2016

Velkommen 2016

Så er den første dag af 2016 næsten omme og jeg glæder mig til at det lige om snart er sengetid for alle små mennesker i husstanden og det om heller ik alt for lang tid også er sengetid for de store mennesker her på matriklen. 

Vi har haft en hel igennem hyggelig nytårsaften igår. Ligesom det skal være når man har børn der ikke rigtig sys konceptet krudt og kugler holder maks. Så efter dronningens nytårstale var der dømt lækker aftensmad, snak om hvad vi havde fået dagene til at gå med i 2015 (selvom Storemusen synes denne øvelse var mere end almindelig t å b e l i g - faktisk så tåbelig at hun flere gange måtte himle med øjnene. Jep, den alder er vi nu åbenbart nået til...) efter skøn skøn aftensmad tilberedt af manden gik vi ud for at skyde nytårskrudt af. 

Klokken halv ni - da vi liiiige skulle til at spise kransekage (hjemmelavet - opskrift creds Valdemarsro) bad Tiller om at komme i seng - og kvart over ni blev de sidste to trutter også puttet. Resten af aftnen gik med hygge - skål kl 24 og lidt kiggen-på-andres-fyrværkeri krøb vi i kassen. 

Dagen i dag har været lang på en helt særlig 1. Januar måde - så efter frokost kørte vi på mors arbejde i skoven og klatrede i træer - men først måtte vi lige spise rester af ris a la mande ved bål som vi Var for mætte til at spise igår ;) ret hyggeligt faktisk.



Så efter en god 1.januar er vi virkelig klar til at tage hul på det nye helt ubrugte 2016!! Det skal nok bli et godt år - jeg glæder mig ihvertfald. 

Rigtig godt nytår til jer derude!! 

2 kommentarer:

  1. Tak for alt det du deler på Bloggen.
    Skøn unge der selv bad om sengetid. Fantastisk.
    Med ønsket om et godt 2016.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din søde kommentar også godt nytår til dig :) og dejligt du stadig følger med i store og små skriverier her på mit sted :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...