fredag den 22. januar 2016

Gaver til tvillinger ens eller forskelligt?

I starten af januar spurgte jeg jer læsere - er der noget I kunne tænke jer et bette indlæg eller to om. Ønsker modtages altid med kyshånd - jeg synes det er sjovt at høre, hvad I synes er interessant eller i gerne vil have et kig ind i vores hverdag / liv.

Nåmmen here it goes - gaver til tvillinger ens eller forskelligt? Jeg tænker først og fremmest, at man skal finde ud af hvad der virker for ens familie - vi har gjort begge dele. I starten fik de altid ens legetøj, men på et eller andet tidspunkt sys vi det var lidt pjat med to styk f u l d s t æ n d i g ens legetøj af hver - fx
Fjernstyret briotog
Bamser
Pucky Wutsch
og.så.videre...

Så vi tænkte - lidt forskelligt er da også på sin plads. Det gjorde vi sådan cirka en eller to gange - med kæmpe drama til følge. For trutterne ville selvfølgelig a l t i d lege med lige præcis de samme små dimser der kan være i playmobil... eller synes lige præcis den andens udklædningstøj er meget pænere og flottere... eller lege med den samme LEGO duplo "mand"... for det meste kan det efterhånden klares med lidt bytte-bytte købmand. Så vi sætter appen "Fun Times" - en app der kan vise at om fem minutter så bytter vi* men hold fast hvor har vi ellers haft mange konflikter fordi der ikke har været ens legetøj. Så ens legetøj her i hytten. Det er faktisk praktisk for når man har gæster (enten af singletons eller af andre twins) er der altid for det meste dobbelt op af det mest poplulære legetøj.

Det har taget lidt tid at overbevise familien om meningen i at købe to fuldstændig ens ting - for man får jo reelt mere forskelligt legetøj når to piger for to forskellige ting, m e n man får så samtidig også dobbelt op på konflikterne, ihvertfald herhjemme.

Andre (inspirerende) tvillinge inlæg på bloggen har været:
Ens eller forskelligt tøj
Om at dele sine twins institutions delog her
Om fritidsaktiviteter
Om tvillingebånd

* i øvrigt bruger vi den app rigtig meget - fx når jeg henter i børneren og de leger vildt godt. Og de på utallige opfordringer stadig ikke vil med hjem. Så siger vi: ok, om 2 minutter så kommer i og sætter uret - viser dem hvor lang tid der er  - og så kommer trutterne helt uden problemer når tiden er gået.2 kommentarer:

 1. Tak for dit indlæg. Hmm det sætter lidt perspektiv på. Mine er ikke tvillinger men med 1,5 år i mellem og har pt samme interesser. Og jeg er/har været modstander af at de skal have helt det samme styk legetøj/sengetøj/tøj/bestik/dims...
  Men overvejer da lige en ekstra gang om vi kan undgå nogle konflikter hvis vi snupper to af hver. God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. :) dejligt indlægget gav lidt input til jer :) herhjemme har to/tre af hver ihvertfald minimeret antallet af konflikter, og det er jo heller ikke helt tosset ;) god tirsdag til dig!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...