tirsdag den 12. januar 2016

Transport løb det nye sort

Et af punkterne på min januarliste var "måske at løbe hjem fra arbejde" - og hvis en enkelt gang tæller (og en aftale om at gøre det idag også tæller) - så har jeg opfyldt det punkt på listen allerede.

Det er faktisk ret fedt sådan at transport løbe. Synes jeg. For man slår to fluer med et bette smæk!

# at få løbet den lange tur når det er lyst (der er knap 9 km fra min pind til byen med s-togsstationen) - og snakke lidt om løst og fast med kollega, som jeg har lokket med på transportløbsaftalen to gange allerede. Han er sådan en som ikke kan lade udfordringer ligge. Så det er næsten en sikker vinder hver gang når jeg spørger om han kan løbe med hjem (lyder mere underligt end det faktisk er, det med at løbe hjem #tøhø)

# og så er der hele transportdelen altså at løbe fra a til b (som jeg ellers vil gøre med bil/cykel) så får transporten lige pludselig et formål som os' er lidt sjovt. Og så en anden bonus er jo os' at jeg så "kun" skal løbe to kortere ture i løbet af ugen, som jeg sagtens kan klare i weekenden (den ene af dem) og en aftentur på asfalt.

Det kræver overraskende lidt planlægning - det vigtigste lige nu er at jeg to efter hinanden følgende dage skal op på arbejdet i skoven. For ellers skal jeg også have computeren i løberygsækken, og det orker jeg simpelthen ik. Ellers skal tøjet bare pakkes aftenen før, jeg skal lidt tidligere op og nå et bestemt stog for at kunne nå bussen til skoven... Og det er noget jeg sikkert kan overskue. Jeg tænker, løb med computer skal jeg os' ha prøvet - for det gør det her transportløbskoncept endnu mere flexi.

Så jeg tænker, transportløb kan sagtens udvides til også at foregå inde i byen, de dage hvor jeg er derinde - omend transportløb gennem skov er langt federe end transportløb gennem by ;) 


4 kommentarer:

 1. Transportløb styrer - jeg har bare aldrig været særlig god til at praktisere det, fordi jeg syntes det blev så omstændeligt med alle de ting, jeg skulle have med, og bad og og og. Særligt det med computeren i rygsækken synes jeg bliver tungt. Nu har jeg jo ikke samme transport, som folk, der går på 'almindeligt' arbejde, men i går løb jeg en omvej for at hente den ældste fra en legeaftale, og så løb jeg hjem ved siden af hende på cyklen. Det er også en form for transportløb, tænker jeg :-) Stor respekt for, at du gør det - ikke mindst, fordi der er så langt! Go go go!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hep-pen :) jeg tænker når det nu er officielt på bloggis, så forpligter det liiiiidt mere - men du har ret - Det er også mere omstændigt end at tage bil/cykle - men transport løb fra arbejde og hjem så passer det med bad osv - og klart tæller løb til/fra legeaftale og omvej også som transportløb, for man transporterer sig jo ;)

   Slet
 2. Jeg synes du er sej - god måde at kombinere løb og praktik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja, det er simpelthen så dejligt at få løbet den lange tur sammen med en god kollega - så det er slet ikke så "slemt" :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...