torsdag den 29. januar 2015

Crazy cat woman ...

eller Lånekat eller 'vi leger vi har fået kat'


Vi har fået kat. Altså ikke sådan rigtigt, men lidt alligevel. I nabolaget løber der en kat omkring, som hverken har øremærke eller halsbånd på. Den har løbet været i området den sidste måneds tid, miauet og nusset os om benene, og set mere og mere sulten ud. Så den anden aften tænkte vi - nu gør vi noget. Og begyndte at undersøge hvad man egentlig skal gøre når man har en herreløs kat i nabolaget.

Vi startede med at give den mad. Og den åd. Så nu har den fået 'faste spisetider' et og et tæppe foran vores dør. Den sov på tæppet hele natten til igår, og vi tror den også sov der i nat. I dag tager jeg forbi dyrlægen med den og får tjekket om den er chippet. Hvis den er - skal den selvfølgelig tilbage til sin rette ejermand (hvis de altså er interesseret i katten, hvis den er løbet væk - hvis de har sat den ud, så skal den altså ikke tilbage til det hjem. Folk der sætter dyr ud, skal i min verden ikke have lov til at have husdyr igen n o g e n s i n d e...!!!)

Og så er vi begyndt at snakke om muligheden for at beholde den*. Hvis den altså ikke er chippet, og der ikke er sat nogle 'jeg savner min kat sedler' op i de lokale supermarkeder. For den er flot. Og sød. Og super kælen. Og virker til at være ok, med at der er tre børn der vil nusse den. Og alt muligt andet. Vi snakker om den skal bo inde om natten, og ude om dagen, og have et hus den kan søge ly i hvis den er ude og det regner. Så tanken om en kat, er ikke helt vildt langt væk længere. Og uanset hvad - så skal vi ha en kat når vi får hus. Så lige nu øver vi os bare, ing. For det er ikke til at holde ud, at der er en kat ude hvor vi bor, som ikke har noget hjem. Som gerne vil ind, men som helt åbenlyst ikke har et sted at gå hen. For den strejfer... er (alt) for sulten og den slags, og pigerne (og manden, og konen), sys det er hyggeligt med en låne-kat.

* for den skal ikke aflives! Vi kunne aflevere den til Inges Kattehjem, eller nåwed - men hvad så hvis der ikke er nogen der vil have den - så skal den jo aflives alligevel, forestiller jeg mig ... og det skal den jo ikke, blev der sagt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...