mandag den 5. januar 2015

Et stykke brugt ferie.

Så er vi vel hjemme igen efter fem dage i provinsen. Ligesom sidste år - spenderede vi nytåret udenbys. I søndags (den 28.12) pakkede vi bilen og kørte til pigernes ynglings Opa og videre derfra - efter en overnatning - til Ola og Bessemand i Synnejylland, hvor vi ligesom sidste år fejrede nytår. Og jeg kan lisså godt sige det med det samme. Vi har haft den skønneste ferie og de dejligste dag sammen med min familie. Og i fredags - sent kom vi tilbage til den idylleriske forstad.

Turen til Tyskland gik super - vi havde valgt at køre efter frokost - et tidspunkt der ellers ofte har udfordret pigerne lidt - for lidt over tre timer i autostole kan godt være lidt træls når man er 3½ og næsten 6 - men det er somom ting bare er gået nemmere i denne ferie (det - altså at ting lissom går nemmere hos os, fortjener virkelig et indlæg for sig selv - efter de her skriverier om umuligus 1 og 2) Vi holdt et lille pitsop på Den gyldne Måge ved Odense, hvor pigerne legede og drak en kvart liter mælk, vi konsulterede toiletterne - og så fik vi sat en film på til de sidste 1½ times kørsel. I Schleswig ventede Opa med aftensmad på os. Vi havde en dejlig aften og hyggelig dag sammen og kørte så videre nordpå igen - for at bruge nogle dage med Ola og Bessemand - her var der tid til hygge, lange morgener, dage i nattøj, en dejlig nytårsaften - mere hygge, nogle lange løbeture, ture på legepladsen og bare afslapning. Så meget at vi glemte alt om hvilken dato/ugedag vi havde gang i.

Vores nytårsaften var i den grad stille og rolig - god mad - lidt affyring af raket og knaldperler - og tada - Madagaskar tegnefilm, som dagen efter, altså den 1/1 blev fulgt af Madagaskar II, og der er jeg nok total last-mover, men hvor er de film altså sjove. Så de får lige 5* med på vejen herfra.

Nu venter hverdagen så igen - pigerne starter med en uge i skoven med børneren - så jeg forventer i den grad trætte unger når vi henter - så er hverdagen ligesom også igang. Det gode er så - at vores børner fra den 1/1 har madordning, så madpakker er en saga blot. Dejligt, omend denne frihed (ikke at skulle smøre madpakker mere) koster kassen når man har tre børn i institution...Men pyt tænker jeg lige her - for jeg glæder mig til at kunne bruge den ½ time hver aften på andre ting end at skulle stå og smøre madpakker.

God mandag derude. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...