mandag den 2. februar 2015

I februar vil jeg...

En ny måned er startet. Og det betyder jo traditionen tro en liste over ting jeg gerne vil nå/gøre - noget jeg vil gøre mere af noget jeg vil gøre mindre af og en status på den forgangne måneds aktiviteter...

I februar vil jeg:
# indsende artikel 3
# være mere end halv færdig med mit omslag på afhandlingen
# fortsætte med at være nænsom mod mig selv - det gør virkelig godt!!
# hygge mere med børnene, og arbejde på at vores familietid er god tid.
# hygge om storemusen, der har fødselsdag om tre dage og holde den skønneste fødselsdagsweekend for hende
# levere god og inspirerende undervisning
# strikke min skønne alpaca trøje færdig (jeg mangler et halvt ærme) og starte noget strik til trutterne
# nyde at dagene bliver længere, lysere og at foråret forhåbentlig er på vej :)

Januar er gået rasende hurtigt. Hverdagen overhalede os som altid inden om, efter en skøn ferie. Og arbejdet tog os med storm, toppet af halsbetændelse vol, 1, 2, og 3. Så hvordan gik det med at nå målene fra januar...?

Artikel #3 blev heller ikke indsendt i januar, så som the never ending story er den at genfinde på februar listen. Den har ikke ligget stille min søde vejleder og 3. forfatter på artiklen har gjort sit til at den nu er næsten klar til indsendelse. Jeg mangler at gøre nogle få ting - vi skal snakke om endnu et par ting, og så skippes den afsted. Jeg har kan sætte et stort og fedt flueben ved at have godt gang i ph.d.ens omslag. Teoriafsnittet ligger færdigt som first draft og i skrivende stund skriver jeg på metodeafsnittet som burde være færdigt i første udgave her om nogle få dage. Jeg er lykkedes rigtig godt med min off-line tilværelse, og når jeg har været online, så har det været et bevidst valg. Og det er SÅ fedt. Jeg har trænet en del, men nåede aldrig de 80 km løb. Jeg besluttede mig i løbet af den første uge, at den der 80 km challenge ikke var noget for mig, for den forvandlede min træningslyst til en sur pligt - men det er jo også en værdifuld erkendelse :) vi har haft skide mange konflikter med børnene i januar - så det med hyggen har været så som så - men vi har fejret mandens fødselsag, og jeg har genopdaget værdien af søvn ;) Så alt i alt må jeg sige, jeg lykkedes med at gennemføre en stor del af sagerne på listen i januar :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...