fredag den 6. februar 2015

Nu med en 6årig i husstanden

Det føles godt og helt anderledes at være seks år, mor. Det var Storemusens morgen-kommentar ovenpå en helt og igennem fantastisk dag igår.
Søde R og Storemusen med alle de fine tegninger fra Børneren :)
Hun vågnede tidligt - for hun glædede sig så meget til at pakke gaver ud. Men måtte vente heeeelt til kl lidt over syv hvor vi alle var samlet om morgenbordet med fødselsdagstog, fødselsdagslys, boller og sang. Hun fik gode gaver - og blev gladere og gladere - så da vi fik sendt Tuller afsted i børneren* dækkede vi bord til det store børnehave rykind - Storegruppen var inviteret og med dem kom yndlingspædagog U og R. Børneren (7 børn og U og R) kom kl lidt over halv ti og der gik ikke mange minutter før der var leg over det hele. Togbane - dukker - spil - over hele hytten, men da vi skulle til at spise pizzasnegle, pølsehorn, rosiner og vindruer, muffins og drikke saft blev alt ryddet op, og flokken samledes om bordet. Sang sang for Storemusen, råbte fem stille og et højt hurra, og Storemusen fik sit hæfte med 21 tegninger (en fra hvert barn på stuen). Lidt over kl. 12 kørte børneren afsted igen, og vi var os selv, og der var tid til at prøve rulleskøjterne, og se på alle de andre gaver i ro og mag.
Vi gør klar til fødselsdagsryk-ind

Bessemand kom kl. 14 og jeg kunne smutte ud i verden og hente Tuller hjem til fødselsdagskage-spisning, hygge, leg, og lassagne. Det var virkelig en hyggelig dag. Storemusen var ihvertfald super glad - og så lykkelig over endelig at være fyldt seks år, så nu er hun den ældste på stuen :)

Det er vildt at tænke på, at vi har været forældre i seks år, og at det er seks år siden hun kom ud til os. Der er sket så meget - og hun er så absolut skoleklar (hun fik så mange rosende ord med på vejen i børnehavens skole-paratheds-samtale - så vi kan være stolte!!) - og hun er klar til at komme videre i livet, og er klar til nye udfordringer som skolen (forhåbentlig) kan give hende... Så om lidt under tre måneder hedder det farvel børnehave og goddag SFO! 
Sådan ser man ud når man er stolt, glad og 6 år :)

* hun var så rimelig utilfreds med at skulle afsted alene. Tiller er syg i g e n og måtte blive hjemme m Storemusen og mig. 

2 kommentarer:

 1. Lyder som en herlig dag, tillykke!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde også den skønneste dag - og også weekend :) god mandag, kh. Sandra

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...