fredag den 20. februar 2015

Der er virkelig stille

her på bloggen...

Jeg ville bare lige sige: Jeg lever stadig. Har bare haft mandeinfluenza (ja jeg har været så syg jeg ikke engang har kunnet holde til at se halv-eller-hel-dårlig formiddags tv.- og mandeinfluenza er ikke sådan at spøge med. skal jeg hilse og sige! Grunden til jeg ved det var mandeinfluenza er at jeg var y n k e l i g - ikke bare lidt men virkelig, så meget at jeg bad manden om at lade bilen stå, så jeg kunne hente/bringe i bil - for jeg kunne ikke overskue at hente eller bringe børn på cyklen...)

Og nu hvor jeg er rask igen. Ser mit liv sådan ud: 
#afhandling og mere #afhandling...
Tidsplanen for afhandlingen - lige nu er jeg nået til resultaterne, jeg starter diskussionen på mandag...

Så jeg blogger mindre (læs slet ikke) for jeg får dårlig samvittighed over ikke at skrive på omslag når jeg jo burde arbejde og ikke blogge. Plus at jeg om aftenen virkelig er fuldstændig baldret....og absolut ikke gider at skrive noget som helst til nogen. 

Over and out herfra. 

2 kommentarer:

 1. Puh, det lyder hårdt. Din stakkel ... Kan da sagtens forstå der ikke er tid til blogging, og selvom det personligt er træls, når man er glad for at gøre det, så er det fuldt forståeligt at du bruger energien på afhandlingen.

  Pøj-pøj med det :)

  Kh. Jeanette // www.villa-villekulla.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tankerne - det bliver godt, engang når det hele er samlet og skrevet, håber jeg :)

   Det er nemlig så træls ikke at få skrevet de tanker, eller historier som egentlig trænger sig på. Så nu har jeg lige givet efter trangen og gjort det :) Det føles nu meget godt!
   Kh. Sandra

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...