torsdag den 4. december 2014

Ørle børle

Burde man blive mistænksom når ens barn vågner A L T for tidligt - for at drikke noget - og for at tisse - og for at drikke mere - og lidt mere - og iøvrigt ikke spiser ret meget til morgenmad???

Inden da havde hun også fortalt os - jeg har ondt i maven... Da vi snakkede om er det 'kast op ondt i maven' eller 'prut ondt i maven' svarede hun ganske uanfægtet - 'der er en prut der ikke vil ud'.

Nåmmen, når fokus så også var på, at Storemusen skulle på tur med børneren idag og se Folk og Røvere fra Kardemommeby, og snakken hen over morgenbordet gik på hvorvidt de små også skulle med eller ej og om lille gruppen i børneren måske mere var små babyer eller nåwed, så var mistænksomheden måske ikke lige i top over alle de små tegn, der alligevel (set i bagklogskabens ulidelige klare lys) var... Fordi - Tiller kastede op i morges - på vej i børneren - i bilen. Så manden var en anelse træt i sokkerne da han ringede for at fortælle jeg er ved at tørre bræk op af bilen - med masser af vådeservietter - det er pænt koldt for fingrene...

Så vi spillede det klassiske bilspil - forældrebingo-kortspil - hvor vi forsøger at stikke hinanden med 'ok hvem har mest PS i sin arbejdskalender lige netop idag' - jeg vandt #tøhø, jeg stod allerede inde ved arbejde, men også fordi jeg skulle til møde, men godt kunne tage hjem lige efter og tage dagen hjemme imorgen, hvis det var nødvendigt... Så manden vandt fridagen idag, og jeg er virkelig misundelig. Det er kun en enlig svale med det ørleri, i denne omgang eller indtil nu ihvertfald. Så de to har hygget, været ude og køre bil, spise madpakker i bilen - købe lidt ind - og bare have total kvali-far-datter-tid. Det er dem velondt, alt i mens jeg forsøger at arbejde (og ikke blogge) for jeg er ved at forberede den forelæsning jeg skal holde næste onsdag. Og bare fordi jeg blev træt af altid at sige det samme til 'min klassiske forelæsning' har jeg i år valgt at smide halvdelen af slid'sene ud og erstatte dem med noget lidt andet. Bare fordi jeg kan, og for at udfordre mig lidt på den front igen.

Så back to wørk - jeg vil lige læse en bette artikel, inden jeg skal hente børn i børneren. God torsdag derude - over and out herfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...