søndag den 28. december 2014

Idyl i den idylleriske forstad

Vores juledage var helt igennem idyl med idyl på i den idylleriske forstad. Vi har haft den skønneste jul ever med børn der virkelig fandt legen i den første ferieuge. Hvor er det skønt at trut og prut aka terroristerne aka umuligus 1 og 2 eller Tiller og tuller har fundet ud af at verden alligevel ikke er så ond et sted at være. Det er dejligt for vi trængte virkelig til at g(l)emme sure barn 1 og 2...

Julen og ferien var en kærkommen pause fra hverdagen som i december viste sig fra sin hårde side med lange arbejdsdage deadlines og bare knald på. Så nu nyder vi. Hinanden og vores lille familie. 


I går fyldte børnenes leg hele stuen - de havde bygget en vej med bøger og kørte på vejen med deres duplobiler. Imens sad manden og nussede m computeren mens jeg fik strikket en del. Det var virkelig virkelig dejligt. Ingen konflikt. Bare leg. Som i L E G. Og sådan har næsten alle vores dage været. Masser af leg. Ingen (eller få) konflikter. Tænk lige - og tænk lige tilbage på de indlæg i løbet af de sidste to mdr om umulige børn. Så leg med tid til forældre hygge var virkelig hvad vi trængte til. 


Juledagene har vi tilbragt i vores eget selskab iført nattøj, og med ting og aktiviteter som vi lige havde lyst til - fjernsyn, udeleg i sneen, indeleg, lækker eftermiddagskaffe og hygge i lange baner. 

Vi har virkelig fundet vores jul der passer til vores familie: morgengaven - leg - dejlig frokost - udeleg - eftermiddagskaffe - dans om juletræet med julesange som børnene kender fra børneren - gaver - leg med gaver mens manden og konen laver mad (mest manden) og så hyggelig aftensmad - ris a la mande og mere hygge og når tiden er kommer børnene i seng. Det er den jul der passer til vores lille familie - og det er den hygge vi vil give børnene med som juleminde fra 'dengang vi var børn' Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...