mandag den 15. december 2014

Den skønneste weekend

Årgh, når weekenden er som den der lige sluttede, så er jeg så klar til både flere weekender, og ferie med min skønne familie lige om lidt. Pigerne hyggede, vi hyggede. Jeg fik strikket en masse og det var bare så dejligt at være sammen.

Fredag hentede manden børnene, så jeg var allerede hjemme da de fire kom hjem. For jeg havde tilladt mig at holde fri fra over middag, efter en noget hektisk arbejdsuge - med ansøgningsskrivning og en benhård deadline fredag middag kl. 12. Og da brandalarmen på arbejde gik - ca fem kvarter inden deadline blev jeg en anelse svedt for at være ærlig. Ikke fordi vi manglede meget, men der er jo altid de sidste fiflerier med ansøgningsskema, sidste korrekturlæsning og pdf-fremstilling som man lige skal ordne inden aflevering af et styk fantastisk ansøgning. Så derfor var jeg taget hjem allerede til middag. Jeg trængte til at trække stikket og bare dalre timerne væk, inden jeg skulle holde (rigtig) fri med familien.

Vi har haft besøg min far her i weekenden, og det har kun bidraget til den hyggelige julestemning, hvor vi både fik spist masser af æbleskiver, drukket gløgg, bagt småkager (Irmas frosne brunkager) og været sammen. Pigerne elsker deres Opa, og hyggede sig meget i hans selskab. Der blev læst bog, leget ræserbil (leg hvor stole og div. andre ting) bliver sat på række/ved siden af hinanden, og så er der nogen der er mor'en, nogen baby, nogen storesøster og så køres der ellers ræs gennem stuen. Ret så hyggeligt. En anden favoritleg for tiden er jo den klassiske far mor og børn, som hjemme hos os er mor, storesøster og baby, hvor der bygges hus og hjem enten i værelset, eller i stuen - hvor stuebordet for tiden udgør en køjeseng. Men pigerne har gen-fundet glæden ved at lege sammen uden at bide, skubbe eller skændes - bevares, vi har stadig en gedigen politibetjent boende aka Storemusen - men det er som om at den helt store stridsøkse endelig er begravet. Det trænger vi også til i den grad!!

Så hvis det hele lyder af idyl op over begge ører, så er det faktisk rigtigt. Og jeg er så klar til at holde ferie med min skønne lille familie :) men inden da - har jeg lige en mindre 'to do liste' både job- og jule-forberedelses-mæssigt, som skal effektueres. 

Ps. Vi har også haft besøg af Nissen i weekenden, der på mest forunderlige vis har sat tre 'Frost Anna'er' foran sin dør mens pigerne så Frost. Sikke et tilfælde ;)
Vores lille nisse hygger om pigerne - og de elsker ham :) 


2 kommentarer:

  1. Nøj hvor det lyder hyggeligt. Familieidyl er meget velkommen fra tid til anden og især i julen...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er så vigtigt med idyl og familietid, så det blev nydt - virkelig meget :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...